Silta on älykkään palkkahallinnon edelläkävijä Suomessa. Palkkaprosessimme on pitkälle automatisoitu ja käytämme siinä viimeisimpiä teknologioita. Tuotamme kustannustehokkaan palvelun lisäksi asiakashyötyä useilla tasoilla: Analytiikan avulla henkilöstötietosi on jalostettavissa älykkäästi liiketoiminnan kehittämiseen ja työntekijäsi saavat palkkatiedot käyttöönsä mobiilisti. Tutustu monipuoliseen palveluumme jo tänään!

 

Palkkahallinto on ala, jolla digitalisaation hyödyntämisen mahdollisuudet ovat vielä suureksi osaksi käyttämättä. Silta kehittää automaatioasteeltaan jo nyt korkeaa palkkaprosessiaan jatkuvasti eteenpäin yhä paremmaksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa, laadukasta ja toimintavarmaa palkkapalvelua.

 


 

 

Tyky

 

Hyvästit numeronpyöritykselle!

Teettekö palkanhallinnassa paljon käsityötä?
Automatisointi vähentää manuaalisen työn tarvetta, huolehtii datan oikeellisuudesta, vähentää virheiden mahdollisuutta ja säästää aikaa tuottavampaan työhön. Silta kehittää jatkuvasti palkkaprosessia ja siihen liittyviä datan tarkastuksia yhä automaattisempaan suuntaan. Ohjelmistorobotit hoitavat monia ihmisen aiemmin tekemiä rutiinitöitä, kuten maksatuksia ja tarkastuksia.

 

 

Palkkatiedot työntekijöille mobiilisti

Vieläkö saatte palkkakuittinne paperilla?
Sähköiset palkkaratkaisut ovat tätä päivää. Verkkopalkan lisäksi yrityksesi työntekijät saavat käyttöönsä Simo-mobiilisovelluksen, joka helpottaa arkea monin tavoin: Simo-sovelluksesta näet esimerkiksi paljonko palkkaa saat tilillesi ja milloin, paljonko palkastasi on pidätetty veroa ja montako lomapäivää sinulle on kertynyt.

 

 

Johda henkilöstötiedolla!

Ymmärretäänkö yrityksessäsi henkilöstödatan arvo?
Palkkaprosessin myötä jokaisen yrityksen henkilöstöstä syntyy päivittäisellä tasolla erilaista tietoa esimerkiksi poissaoloista ja niiden syistä. Tästä datasta voidaan johtaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevia lukuja ja mittareita. Sillan People Analytics-palvelu tarjoaa ajantasaista ja tarkkaa tietoa henkilöstöstä, erilaisia raportteja ja tietokantaratkaisuja. Arvokas henkilöstödatasi on oikeassa hyötykäytössä.

 


 

Testaa, onko palkkahallinnossasi älyä!

Kuinka älykkäästi yrityksesi hoitaa palkkoihin liittyvät asiat? Testimme avulla voit tarkistaa tilanteen! 

 

Lataa älykkyystesti

  Varmista ettet maksa palkkoja älyttömästi
- ota meihin yhteyttä!