Pohjolan Voima vakuuttui Sillan TES-osaamisesta

25.01.2021

Energiayhtiön HR-asiantuntija Anna-Maija Huha kertoo, miten kumppanuus on sujunut Sillan kanssa. Yhteistyö Sillan kanssa alkoi jo vuonna 2012, kun yhtiö ulkoisti palkanlaskennan. Tätä ennen palkanlaskentaa hoiti Pohjolan Voiman oma palkanlaskentatiimi, joka siirtyi ulkoistuksen myötä Sillan palvelukseen.

 

TES-tuntemus vakuutti


Pohjolan Voima kilpailutti useita eri palkanlaskentaan erikoistuneita yrityksiä. Silta valikoitui kumppaniksi. Tähän päädyttiin useista eri syistä.

– Silta vakuutti meidät energia-alan työehtosopimuksien erinomaisella tuntemuksellaan. Palkanlaskijan on tunnettava perinpohjaisesti työaika- ja vuosilomalaki sekä alan työehtosopimukset, Huha toteaa.

Sillalla oli myös valmius hyödyntää jo käytössä oleva sähköinen tuntilehti, jolla palkansaajat ilmoittavat työajan muutoksista.

Sillan käyttämät järjestelmät olivat yhteensopivia Pohjolan Voiman järjestelmien kanssa. Lisäksi Sillalla oli valmius ottaa tehtäväkseen myös matkalaskujen laskenta ja HR-järjestelmän tekninen pääkäyttäjyys.

Ulkoistuksella monia hyötyjä


Palkanlaskennan ulkoistus toi mukanaan Pohjolan Voimalle konkreettisia hyötyjä.

Kolme tärkeintä hyötyä ovat seuraavat:
1. palkanlaskennasta vapautui resursseja muihin tehtäviin
2. kustannustehokkuus
3. palkanlaskentajärjestelmien ylläpito siirtyi kokonaan Sillalle.

Huha kertoo olevansa tyytyväinen palkanlaskennan kumppaniin. TES-osaaminen, energia-alan tuntemus ja joustava toimintatapa ovat Sillan vahvuuksia.

– Silta on ollut luotettava ja joustava kumppani, Huha kiittää.

pohjolan voima silta asiakas

Pohjolan Voima on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, jonka osuus maamme sähköntuotannosta on noin viidennes. 

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin