visual background

Modernit ja tehokkaat HR-järjestelmät

Takaisin

HR-järjestelmät

Yrityksen sisäinen tehokkuus ja laatu vahvistavat eittämättä sen kilpailuasemaa markkinoilla. Yksi tapa tukea sisäistä tehokkuutta on ottaa käyttöön HR-järjestelmä, auttamaan suunnittelua ja tukemaan päätöksenteossa. Teemme yhteistyötä alan parhaimpien sovellustoimittajien kanssa, joten meiltä saat moderneimmat, juuri yrityksellesi sopivimmat HR-järjestelmät työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin.

Modernit, tehokkaat HR-järjestelmät käyttöönne

HR-järjestelmä yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Moderni järjestelmä mahdollistaa, että organisaatio saa helposti tarvittavat tiedot, niin lyhyen, kuin pidemmän aikavälin henkilöstösuunnitteluun sekä strategisten tavoitteiden toteuttamiseen. Järjestelmän avulla on helpompi keskittyä henkilöstön kehittämiseen sekä liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin ja tuottaviin tehtäviin.

Halutessasi Sillan asiantuntija toimii järjestelmien pääkäyttäjänä, vastaten ylläpidosta ja kehittämisestä. Tai voimme antaa pääkäyttäjyyden haltuunne, jolloin voitte itse vastata järjestelmän hallinnasta.

HR-ratkaisun voi ottaa helposti ja nopeasti käyttöön palkkaulkoistusprojektin yhteydessä tai palvelun jo ollessa käytössä.

Miten moderni, tehokas, automatisoitu HR-ratkaisu voi auttaa yrityksen omaa HR:ää?

  • Aikaa jää muihin, bisneksen kannalta olennaisimpiin tehtäviin, kun prosessit automatisoidaan mallikkaasti
  • Ajantasainen, helposti raportoitavissa oleva data auttaa suunnittelussa ja tukee päätöksissä
  • Palkanlaskennan manuaalityön vähentyessä syntyy kustannussäästöjä
  • Ajantasainen masterdata yhdessä paikassa – integroitu ratkaisu, jossa valmiit liittymät
  • Tieto on aina oikeiden henkilöiden saatavilla
  • Halutessanne voimme olla pääkäyttäjä, jolloin järjestelmän ylläpito kuuluu meille

Yhteistyömme alan parhaimpien toimijoiden kanssa mahdollistaa, että voit valita juuri yrityksellesi soveltuvimman kokonaisuuden. Meiltä saat Sympa HR, Mepco HRM ja CGI HRM -ratkaisut.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin