visual background
Takaisin

HR Partner

Yrityksen henkilöstöjohdon ja asiantuntijoiden työpanosta toivotaan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien.

Me Sillassa haluamme auttaa organisaatiotanne kohdentamaan HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Henkilöstöhallinnon palvelumme hoitaa erilaisia työsuhteisiin liittyviä tehtäviä

Palvelumme sisältö räätälöidään aina tarpeidenne mukaiseksi. HR-palveluvaatimuksenne sekä kehittämis- ja tukitarpeenne määrittelevät palvelumme sisällön.

Palvelumme voi koostua erilaisista asiakaskohtaisista HR-tehtävistä, kuten työsuhteen elinkaaren hallinta, koulutuksen ja rekrytointien hallinta tai vaikka henkilöstön ja esimiesten tuki päivittäisissä työsuhdeasioissa.

Palvelu voidaan hoitaa tiloissanne ja järjestelmillänne tai palveluna Sillasta.

Voitte keskittyä bisneksen kannalta kriittisempiin tehtäviin

Hoidamme HR-tehtävät puolestanne ja vapautamme näin aikaa liiketoimintanne kannalta kriittisimpiin tehtäviin.

Yhteistyömme avulla saatte tarpeitanne vastaavat henkilöstöhallinnon palvelut ja osaavan henkilöstömme ammattitaidon käyttöönne ja näin joustavuutta sekä apua muutostilanteisiin. Hyödynnämme toiminnassamme parhaita käytäntöjä, jotka perustuvat laajaan kokemukseemme eri asiakasyrityksistämme.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin