visual background

Ulkopuolista näkemystä mm. prosesseihin, järjestelmän valintaan tai tiedolla johtamiseen

Takaisin

Konsultointi

Jokainen organisaatio haluaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tällöin on tärkeää miettiä, millaisia tehtäviä on järkevä hoitaa itse, mitä voidaan ulkoistaa hyvälle kumppanille ja voidaanko kehittämisessä hyödyntää ulkopuolista osaamista. Voimme auttaa laajentamaan näkemystänne HR:n parhaista käytännöistä ja antaa konkreettisia vinkkejä asioiden eteenpäinviemiseen. Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittymään kokonaisvaltaisesti, liiketoiminnan tarpeista käsin.

Alan parhaat käytännöt saatavillanne

Ulkopuolinen näkemyksemme kehittämiseen ja alan parhaisiin käytäntöihin varmistaa sekä analyysin kokonaiskuvasta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Tunnemme lähes kaikki alan järjestelmät ja yksittäiset prosessit pitkällä kokemuksella.

Apua esim. tiedolla johtamiseen tai järjestelmän valintaan

Asiantuntijoidemme avulla saatte apua niin prosessien, järjestelmien, osaamisten kuin johtamisen kehittämiseen. Autamme HR-tiedolla johtamisessa, henkilöstötuottavuuden kehittämisessä ja erilaisten kehitysskenaarioiden suunnittelussa. Valmistelemme käytännön toteutussuunnitelmat ja autamme muutosten toteutuksissa.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin