visual background

Meillä jokainen päivä on palkkapäivä.

Takaisin

Palkanlaskenta

 

Osa yrityksistä menestyy vuodesta toiseen, ja syynä on mm. strategisten kumppaneiden oikeanlainen hyödyntäminen ja sitä kautta uudenlaisen asiakaslisäarvon ja kilpailuedun luominen.

Sillan ydinosaamista ovat palkka- ja HR-toimintoihin liittyvien prosessien ja toimintamallien kehittäminen, luotettavasti ja turvallisesti.

Asiantuntemuksemme on laaja ja monipuolinen. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset. Työmme on vastuullista, sitoutunutta ja palvelemme inhimillisesti, ihmiseltä-ihmiselle periaatteella.

Palkanlaskennan ja palkanmaksun ulkoistuksella lisää tehokkuutta

Ulkoistamalla palkanlaskennan ja palkanmaksun, yrityksellä on mahdollista saada parempaa skaalattavuutta, vakioidut prosessit ja sopivat resurssit. Hyödynnämme toimialan parhaita käytäntöjä, palvelu skaalautuu liiketoiminnan mukana ja kuukausittaiset kustannukset ovat ennustettavissa.

Yhteistyömallimme huomioi kaikki tarvittavat osa-alueet, kuten järjestelmämuutokset, laadun valvonnan ja sovitun palvelun jatkuvan mittaamiseen. Palkkapalvelun jatkuvuus on varmistettu sekä järjestelmien, prosessien että resurssien näkökulmasta.

Haluan ulkoistaa yritykseni palkkahallinnon. Miten pääsee alkuun?

Palkkahallinnon ulkoistamishanke käynnistyy aina lähtötilanteen tarkalla arvioinnilla ja ratkaisuvaihtoehtojen hyötyanalyysilla. Huolehdimme ulkoistuspalveluun liittyvän siirtoprojektin ammattimaisesta toteutuksesta, henkilöstönne kouluttamisesta ja resurssoimme eri työvaiheet kokeneilla asiantuntijoilla. Yhteistyömallimme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kanssanne sovittujen laatu- ja palvelutavoitteiden saavuttamiseen.

Sillan palkkapalvelu sisältää:

• Kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja palkkojen maksut sekä siihen läheisesti liittyvät toiminnot

• Selkeän ja läpinäkyvän laskutuksen

• Viranomais- ja vuosi-ilmoitukset

• Raportoinnin ja arkistoinnin

• Selkeät palvelulupaukset: palvelukuvaus ja laatumittarit

• Laadunvalvonnan ja nopean reagoinnin mahdollisiin poikkeamiin

• Toiminnan jatkuvan kehittämisen.

Meiltä saat myös palkkapalveluun liittyviin prosesseihin esijärjestelmät sähköiseen tiedon toimittamista varten. Lisäksi palkkapalvelua on helppo laajentaa myös muilla elementeillä, kuten eri järjestelmillä, analytiikalla tai työsuhdepalveluilla.

Robotiikan kehitys on keskeinen osa strategiaamme

Kehitämme kokoajan erilaista robotiikkaa palkka-asiantuntijoidemme työtä tukemaan. Lue lisää miten Siro eli Silta Robotti tehostaa palkanlaskennan prosesseja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää palkanlaskennan palveluista:

Palkanlaskenta Helsinki
Palkanlaskenta Turku
Palkanlaskenta Tampere 
Palkkanlaskenta Pieksämäki
Palkanlaskenta Tallinna

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin