Palkanlaskenta osaaviin käsiin

Sillan palkanlaskennasta vastaavat osaavat asiantuntijamme, pitkälle viety automaatio ja robotiikka sekä mobiili palkkapalvelu, joka näyttää palkkalaskelman ja verokortin tulorajat.

Onko palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto yrityksesi ydinliiketoimintaa?

Kyllä

Jos palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto on yhtiösi ydinliiketoimintaa, voimme tarjota sinulle lisäpalveluita, kuten HR-analytiikkaa, konsultointia ja Silta-mobiilipalkan.

Ei

Palkanlaskennan ja HR-palvelujen ulkoistamista kannattaa harkita aina, kun se ei ole yrityksen ydintoimintaa.

Lataa opas älykkääseen palkanlaskentaan

Tietopaketti palkanlaskennan ulkoistamiseen.

Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto kannattaa ulkoistaa monesta syystä

 • Palkka- ja henkilöstöhallinnon kulut pienenevät ja vapautuvat resurssit siirtyvät tuottavaan toimintaan
 • Laatu paranee, koska palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon erityisasiantuntijat seuraavat lainsäädännön kehitystä tarkasti
 • Sillan digitaaliset järjestelmät ovat aina ajan tasalla ja pystyvät huolehtimaan myös monimutkaisten toimialojen palkanlaskennan
 • Sillalta löydät asiantuntijan, jolta löytyy oikea vastaus pulmatilanteissa tai joka osaa auttaa pulmatilanteissa.

Ihmiseltä ihmiselle – robotiikka ja automaatio apuna

Sillan palkanlaskenta on automatisoitu jo pitkälle. Robotiikka tukee palkka-asiantuntijoidemme työtä. Tavoitteena on automatisoida kaikki manuaalityötä vaativat palkanlaskennan vaiheet. Kaikkea ei voi kuitenkaan robotti hoitaa, joten palkanlaskennan, työaikalainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta tarvitaan jatkossakin.

Robotiikan ja automaation avulla olemme entistä asiakaslähtöisempiä, tehokkaampia ja laadukkaampia. Robotiikan ja digitalisaation ansiosta voimme keskittyä entistä enemmän asiantuntijatehtäviin ja palvelemaan asiakkaitamme. Robotit hoitavat Sillassa jo lakisääteiset velvoitteet, maksatukset, tallennukset ja raportoinnin. Anna asiantuntijoidemme muuttaa palkka- ja HR-data liiketoimintaanne kehittäväksi ymmärrykseksi.

Etsimme jatkuvasti uusia automatisoitavia kohteita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa, laadukasta ja toimintavarmaa palvelua.

Palkkakuitti kännykkään

Perinteisten toimitustapojen lisäksi työntekijät saavat käyttöönsä Simon eli Silta-mobiilisovelluksen.

Silta-mobiilipalkasta näet

 • palkan, jonka saat tilillesi
 • veronpidätyksen
 • kertyneet lomapäivät
 • verokortin tulorajan täyttymisen ennakoivasti.

Tämän lisäksi

 • saat ilmoituksen, kun verokortin tuloraja on täyttymässä tai täyttynyt.
 • voit toimittaa sairauspoissaolotodistuksen ja muutosverokortin nopeasti heti oikeaan paikkaan.
 • löydät saman tien vanhat palkkalaskelmasi, tarvittaessa myös pdf-muodossa.

Huippuasiantuntemusta työlainsäädännössä

Sillan asiakkaana saat neuvontaa työsuhde- ja työlainsäädäntöön liittyvät asioissa Asianajotoimisto Castrén & Snellmanilta. Työoikeuspalvelussa saat neuvoja tulkintakysymyksissä ja haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Palvelusta voit myös varmistaa, miten yrityksesi lakisääteiset velvoitteet työsuhdeasioissa toteutuvat. Työoikeudellisissa asioissa kumppanimme on Asianajotoimisto Castrén & Snellman.
Palvelu sisältää:
 • päivittäisten työoikeudellisten ja tulkintakysymysten neuvonnan
 •  tuen haastaviin riitatilanteisiin
 •  projektiluonteisen avun muutostilanteisiin
 •  avun lakisääteisten velvoitteiden varmistamiseen.

 

Aiheeseen liittyvät palvelut

silta-mobiili-small

Simo – Silta Mobiili

Sillan mobiilipalkkasovelluksesta Simosta näet palkan, jonka saat tilillesi, veronpidätyksen, kertyneet lomapäivät ja verokortin tulorajan täyttymisen ennakoivasti sekä paljon muuta.
analytiikka-small

HR-analytiikka

Analyysin avulla autetaan johtoa tekemään harkittuja tietoon pohjautuvia päätöksiä. Vain tiedon pohjalta tehdyt toimenpiteet onnistuvat – ja seuranta on helppoa HR-analytiikan avulla. HR-analytiikka on dynaaminen työkalu, joka näyttää aina viimeisimmän tilanteen.
konsultointi-small

Konsultointi

Henkilöstö- ja palkkahallinnon konsultointi tähtää liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tiedämme alan parhaat käytännöt, annamme analyysin kokonaisuudesta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Kokeneilla asiantuntijoillamme on kokemusta lähes kaikista alan järjestelmistä.
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin