visual background

Johtamisen kehittämisestä konkreettista

Takaisin

Raportointi

Hyödynnättekö yrityksessänne kaiken henkilöstötiedon? Oletteko tunnistaneet henkilöstön tyytyväisyyden ja sitoutumisen korrelaatiot liiketoiminnan menestykseen?

Modernit teknologiat mahdollistavat liiketoiminnan johtamisen aivan uudella tavalla, henkilöstötietoa hyödyntäen. Ottamalla tiedolla johtamisen haltuun, johdat selkeämmin ja läpinäkyvämmin henkilöstötuottavuutta ja sitä kautta koko yrityksen asiakastyytyväisyyttä ja tulosta.

Sitoutuminen ja vaikutusmahdollisuudet parantavat tulosta

Läpinäkyvän henkilöstödatan ja strategiaa tukevien henkilöstömittareiden haltuunoton myötä henkilöstöinvestointeja voidaan hallita ja kohdistaa tehokkaasti. Johtamisen kehittämisestä tulee konkreettisempaa. Tulokset näkyvät mm. esimiestyön laadun paranemisena ja sitä kautta henkilöstötuottavuuden- ja -tyytyväisyyden kasvuna. Asioita, jotka vaikuttavat positiivisesti koko yritykseen.

Paikallinen osaaminen. Ainutlaatuinen kokonaisuus.

Laaja kokemuksemme suomalaisesta työelämästä antaa meille mahdollisuuden kaivaa yrityksistä esiin koko potentiaali. Palvelumme sisältää tehokkaat menetelmät ja työvälineet henkilöstötiedon analysoinnista tulevien muutosten ennustamiseen, konsultointiavun tiedon sisällön jalostamisessa ja henkilöstötuottavuuden kehittämisessä. Lisäksi Benchmark-vertailutieto muista yrityksistä auttaa asettamaan organisaationne tavoitteet oikealle tasolle.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin