visual background

Työsuhdepalvelusta tukea

Takaisin

Työsuhde­palvelu

Lakisääteisten velvoitteiden varmistaminen, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinta vie usein paljon HR:n aikaa ja nämä asiat voivat aiheuttaa sekä riskejä että riitatilanteita.

Sillan työsuhdepalvelusta saat tarpeesi mukaisesti, palveluna, neuvontaa erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme myös varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Palvelua tarpeenne mukaisesti

Työsuhdepalvelustamme saa muun muassa neuvoja, miten ratkaista erilaisia tulkintakysymyksiä ja miten toimia haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Palvelusta voi myös varmistaa, miten yrityksen lakisääteiset velvoitteet työsuhdeasioissa toteutuvat. Palvelu sisältää:

  • päivittäisten työoikeudellisten ja tulkintakysymysten neuvonnan
  • tuen haastaviin riitatilanteisiin
  • projektiluonteisen avun muutostilanteisiin
  • avun lakisääteisten velvoitteiden varmistamiseen

Yhteistyökumppaninamme Suomen johtava asianajotoimisto

Sillan suosittelemana yhteistyökumppanina toimii Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman. Kun Castrén & Snellmanin lakimiesten laaja kokemus työoikeudesta yhdistetään omaan vankkaan työelämän tuntemukseemme ja osaamiseemme noin 90:stä työehtosopimuksesta, on tuloksena erinomainen tuki sekä päivittäiseen työsuhdeneuvontaan että laajempiin työoikeudellisiin kysymyksiin.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja intohimolla.
Ota yhteyttä!

Silta Payroll Silta People

background form section

Silta palvelee.
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä meihin