Konsultointi

Sillan HR-palvelut ja henkilökohtainen konsultointi tarjoavat luotettavaa apua sekä henkilöstöhallinnon että liiketoiminnan älykkäässä kehittämisessä. Asiantuntijamme ovat alansa huippuja ja aina palveluksessasi.

palkkapalvelut-2018.png

HR Partner

Yrityksen henkilöstöjohdon ja asiantuntijoiden työpanosta toivotaan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien.

Me Sillassa haluamme auttaa organisaatiotanne kohdentamaan HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Henkilöstöhallinnon palvelumme hoitaa erilaisia työsuhteisiin liittyviä tehtäviä

Palvelumme sisältö räätälöidään aina tarpeidenne mukaiseksi. HR-palveluvaatimuksenne sekä kehittämis- ja tukitarpeenne määrittelevät palvelumme sisällön.

Palvelumme voi koostua erilaisista asiakaskohtaisista HR-tehtävistä, kuten työsuhteen elinkaaren hallinta, koulutuksen ja rekrytointien hallinta tai vaikka henkilöstön ja esimiesten tuki päivittäisissä työsuhdeasioissa.

Palvelu voidaan hoitaa tiloissanne ja järjestelmillänne tai palveluna Sillasta.

Voitte keskittyä bisneksen kannalta kriittisempiin tehtäviin

Hoidamme HR-tehtävät puolestanne ja vapautamme näin aikaa liiketoimintanne kannalta kriittisimpiin tehtäviin.

Yhteistyömme avulla saatte tarpeitanne vastaavat henkilöstöhallinnon palvelut ja osaavan henkilöstömme ammattitaidon käyttöönne ja näin joustavuutta sekä apua muutostilanteisiin. Hyödynnämme toiminnassamme parhaita käytäntöjä, jotka perustuvat laajaan kokemukseemme eri asiakasyrityksistämme.

Konsultointi

Jokainen organisaatio haluaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tällöin on tärkeää miettiä, millaisia tehtäviä on järkevä hoitaa itse, mitä voidaan ulkoistaa hyvälle kumppanille ja voidaanko kehittämisessä hyödyntää ulkopuolista osaamista. Voimme auttaa laajentamaan näkemystänne HR:n parhaista käytännöistä ja antaa konkreettisia vinkkejä asioiden eteenpäinviemiseen. Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittymään kokonaisvaltaisesti, liiketoiminnan tarpeista käsin.

Alan parhaat käytännöt saatavillanne

Ulkopuolinen näkemyksemme kehittämiseen ja alan parhaisiin käytäntöihin varmistaa sekä analyysin kokonaiskuvasta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Tunnemme lähes kaikki alan järjestelmät ja yksittäiset prosessit pitkällä kokemuksella.

Apua esim. tiedolla johtamiseen tai järjestelmän valintaan

Asiantuntijoidemme avulla saatte apua niin prosessien, järjestelmien, osaamisten kuin johtamisen kehittämiseen. Autamme HR-tiedolla johtamisessa, henkilöstötuottavuuden kehittämisessä ja erilaisten kehitysskenaarioiden suunnittelussa. Valmistelemme käytännön toteutussuunnitelmat ja autamme muutosten toteutuksissa.

 

Tulorekisteri konsultointi - Ota yhteyttä