Sujuvat rutiinit

Silta hoitaa älykkäästi yrityksesi rutiinit kuntoon. Hoidamme palkanlaskennan sekä työsuhde- ja lakipalvelut järkevästi ja tehokkaasti toimialasi huomioiden.

palkkapalvelut-2018.png

Palkkapalvelu

Osa yrityksistä menestyy vuodesta toiseen, ja syynä on mm. strategisten kumppaneiden oikeanlainen hyödyntäminen ja sitä kautta uudenlaisen asiakaslisäarvon ja kilpailuedun luominen.

Sillan ydinosaamista ovat palkka- ja HR-toimintoihin liittyvien prosessien ja toimintamallien kehittäminen, luotettavasti ja turvallisesti.

Asiantuntemuksemme on laaja ja monipuolinen. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset. Työmme on vastuullista, sitoutunutta ja palvelemme inhimillisesti, ihmiseltä-ihmiselle periaatteella.

Palkanlaskennan ja palkanmaksun ulkoistuksella lisää tehokkuutta

Ulkoistamalla palkanlaskennan ja palkanmaksun, yrityksellä on mahdollista saada parempaa skaalattavuutta, vakioidut prosessit ja sopivat resurssit. Hyödynnämme toimialan parhaita käytäntöjä, palvelu skaalautuu liiketoiminnan mukana ja kuukausittaiset kustannukset ovat ennustettavissa.

Yhteistyömallimme huomioi kaikki tarvittavat osa-alueet, kuten järjestelmämuutokset, laadun valvonnan ja sovitun palvelun jatkuvan mittaamiseen. Palkkapalvelun jatkuvuus on varmistettu sekä järjestelmien, prosessien että resurssien näkökulmasta.

Haluan ulkoistaa yritykseni palkkahallinnon. Miten pääsen alkuun?

Palkkahallinnon ulkoistamishanke käynnistyy aina lähtötilanteen tarkalla arvioinnilla ja ratkaisuvaihtoehtojen hyötyanalyysilla. Huolehdimme ulkoistuspalveluun liittyvän siirtoprojektin ammattimaisesta toteutuksesta, henkilöstönne kouluttamisesta ja resurssoimme eri työvaiheet kokeneilla asiantuntijoilla. Yhteistyömallimme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kanssanne sovittujen laatu- ja palvelutavoitteiden saavuttamiseen.

Sillan palkkapalvelu sisältää:

 • Kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja maksatukset sekä siihen läheisesti liittyvät toiminnot
 • Selkeän ja läpinäkyvän laskutuksen
 • Viranomais- ja vuosi-ilmoitukset
 • Raportoinnin ja arkistoinnin
 • Selkeät palvelulupaukset: palvelukuvaus ja laatumittarit
 • Laadunvalvonnan ja nopean reagoinnin mahdollisiin poikkeamiin
 • Toiminnan jatkuvan kehittämisen

Meiltä saat myös palkkapalveluun liittyviin prosesseihin esijärjestelmät sähköiseen tiedon toimittamista varten. Lisäksi palkkapalvelua on helppo laajentaa myös muilla elementeillä, kuten eri järjestelmillä, analytiikalla tai työsuhdepalveluilla.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää palkanlaskennan palveluista:

Palkanlaskenta Helsinki
Palkanlaskenta Turku
Palkanlaskenta Tampere 
Palkkanlaskenta Pieksämäki
Palkanlaskenta Tallinna

 

Sovi maksuton palkanlaskennan selvitys

palkkapalvelut-2018.png

Työsuhde- ja lakipalvelut

Lakisääteisten velvoitteiden varmistaminen, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinta vie usein paljon HR:n aikaa ja nämä asiat voivat aiheuttaa sekä riskejä että riitatilanteita.

Sillan työsuhdepalvelusta saat tarpeesi mukaisesti, palveluna, neuvontaa erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme myös varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Palvelua tarpeenne mukaisesti

Työsuhdepalvelustamme saa muun muassa neuvoja, miten ratkaista erilaisia tulkintakysymyksiä ja miten toimia haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Palvelusta voi myös varmistaa, miten yrityksen lakisääteiset velvoitteet työsuhdeasioissa toteutuvat. Palvelu sisältää:

 • päivittäisten työoikeudellisten ja tulkintakysymysten neuvonnan
 • tuen haastaviin riitatilanteisiin
 • projektiluonteisen avun muutostilanteisiin
 • avun lakisääteisten velvoitteiden varmistamiseen
   

Yhteistyökumppaninamme Suomen johtava asianajotoimisto

Sillan suosittelemana yhteistyökumppanina toimii Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman. Kun Castrén & Snellmanin lakimiesten laaja kokemus työoikeudesta yhdistetään omaan vankkaan työelämän tuntemukseemme ja osaamiseemme noin 90:stä työehtosopimuksesta, on tuloksena erinomainen tuki sekä päivittäiseen työsuhdeneuvontaan että laajempiin työoikeudellisiin kysymyksiin.