02.10.18

Muutoksia Silta Oy:n johdossa

Silta Oy:n toimitusjohtaja Tatu Tulokas siirtyy Mehiläisen henkilöstöjohtajaksi vuoden 2019 alusta ja jättää toimitusjohtajan tehtävät lokakuun aikana. Sillan vt. toimitusjohtajan tehtävät ottaa hoitaakseen Sillan talousjohtaja Kati Paulin. Uuden toimitusjohtajan haku on aloitettu. Ennen siirtymistään Mehiläiselle Tulokas toimii Sillan ja Administerin johdon neuvonantajana.


”Tatun johdolla Sillan liiketoiminta on kehittynyt merkittävästi myönteiseen suuntaan. On luonnollista, että Tatu suuntaa tässä vaiheessa kohti uusia haasteita. Kiitämme Tatua hyvästä työstä toimitusjohtajana ja jatkamme yhteistyötä hänen kanssaan uudessa muodossa. Vahvalle johtamiselle rakennettu pohja mahdollistaa luonnollisen urakierron osana organisaation uudistumista”, kertoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Peter Aho.


”Silta on upea yhtiö. Olen kiitollinen siitä, että sain mahdollisuuden johtaa näin hienoa yritystä. Olemme uudistaneet toimintaamme voimakkaasti viimeisen kolmen vuoden ajan, ja osana suunnittelemaamme muutosta saatoimme kesällä Sillan osaksi kotimaista Administer-konsernia. Vaikka jätän Sillan haikein mielin, nyt on otollinen hetki minulle suunnata uusiin haasteisiin. Kiitän jokaista siltalaista, Sillan yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme hienosta yhteisestä matkasta”, toteaa Tatu Tulokas.


”Olen ollut Sillan palveluksessa jo 15 vuotta, joista viimeiset seitsemän vuotta talousjohtajana. Silta, siltalaiset ja Sillan asiakkaat ovat minulle tuttuja ja jatkamme liiketoimintaa suunnitelmamme mukaisesti. Toiminnan jatkuvuus on näin ollen hyvin turvattu”, päättää vt. toimitusjohtajan tehtävät ottava talousjohtaja Kati Paulin.   


Lisätietoja:

Peter Aho, puh. 040 501 3661, peter.aho@administer.fi
Kati Paulin, puh. 040 536 0223, kati.paulin@silta.fi
Tatu Tulokas, puh. 050 393 5073, tatu.tulokas@silta.fi