26.11.19

Postin lakko jatkuu

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut lakon jatkuvan. Arviot lakon ja tukilakkojen vaikutuksista postinkulkuun täsmentyvät päivittäin. Lakko jatkuu tämän hetken tiedon mukaan 22. joulukuuta klo 24.00 saakka.

Posti kertoo lakon aikana sen vaikutuksista päivittäin nettisivuillaan ja Twitterissä. Tiedotteet löytyvät osoitteesta posti.fi.

Lakon ja tukilakkojen vaikutukset näkyvät Sillassa laajimmin kirjepostin viivästymisessä. Kirjeet ovat myöhässä viikkoja, joten kirjeitse toimitettavat palkkalaskelmat saapuvat perille palkansaajille järjestäen myöhässä.

Siltaan paperisesti toimitettava materiaali tulee myös myöhässä lakon takia. Käsittelemme saapuneen materiaalin viivytyksettä materiaalin saapumisesta.

Lakon vaikutusten vähentämiseksi suosittelemme, että palkkamateriaali toimitetaan Siltaan sähköisessä muodossa. Tällaisia ovat sovitut siirtokansiot ja suojattu sähköposti. Sähköisillä toimitustavoilla toimitettu materiaali saadaan käsiteltyä asiakaskohtaisesti sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Seuraamme Postin antamia tilannetietoja ja tiedotamme aiheesta tarpeen vaatiessa lisää.

Lisätietoja saat tarvittaessa oman palkkapalvelusi yhteyshenkilöltä.

 

palkkapalvelu3_2P.S. Olethan jo tutustunut Sillan mobiilipalkkalaskelmaan Simoon? Moderni Simo tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon palkkalaskelmien toimitukselle ja on saatavilla kaikille Sillan asiakkaille sopimuksen mukaan. Simossa on myös muita hienoja ominaisuuksia, joista kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi Sillassa ja tiedustele, miten teille saataisiin Simo käyttöön.

Katso lisätietoa Simosta.