03.12.19

Postin lakko loppuu

Paltan ja PAU:n väliset työehtosopimusneuvottelut päättyivät ja uusi sopimus on saatu aikaan. PAU:n lakot päättyvät välittömästi ja työntekijät palaavat työpaikoille. Posti pääsee purkamaan lakon aikana syntynyttä sumaa ja tämä voi ruuhkauttaa postin kulkua.

Olemme Sillassa ottaneet huomioon lakon päättymisen myötä perille saapuvien kirjeiden suuret määrät. Kaikki Siltaan tuleva materiaali käsitellään normaalien käsittelyaikataulujen mukaisesti. Lakon vaikutusten näkyminen purkautuu sitä mukaan, kun Posti on saanut omien käsittelykeskusten jonot purettua.

Kirjepostien viivästykset tasaantuvatkin nyt tulevien päivien aikana ja postin kulku normalisoituu. Haluamme kiittää kaikkia asianomaisia ymmärryksestä tässä poikkeustilanteessa!

 

palkkapalvelu3_2P.S. Olethan jo tutustunut Sillan mobiilipalkkalaskelmaan Simoon? Moderni Simo tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon palkkalaskelmien toimitukselle ja on saatavilla kaikille Sillan asiakkaille sopimuksen mukaan. Simossa on myös muita hienoja ominaisuuksia, joista kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi Sillassa ja tiedustele, miten teille saataisiin Simo käyttöön.

Katso lisätietoa Simosta.