10.10.18

Sillan ja Administerin yhdistyminen etenee

Sillan ja Administerin kesäkuisesta yrityskaupasta käynnistynyt yhdistymisprosessi etenee. Palvelemme asiakkaitamme koko prosessin ajan aivan normaalisti ja vastaisuudessa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme saumattomasti myös Administerin laajat taloushallintopalvelut.

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayhtiö Administer osti Sillan koko osakekannan kesäkuussa 2018. Silta Oy on tytäryhtiönä osa Administer-konsernia, mutta se säilyttää nykyisen nimensä ja brändinsä. Sillan noin 290 työntekijää jatkavat tehtävissään ja heidän työantajanaan säilyy muutoksessa Silta.

”Asiakkaidemme ei tarvitse olla yrityskaupan vuoksi huolissaan: Samat tutut tiimit palvelevat aivan kuten tähänkin asti”, painottaa myyntijohtaja Janne Knuutinen.

”Hiukan pidemmällä aikajänteellä muutos näkyy siinä, että pystymme hyödyntämään yhdistymisen synergiaetuja ja täydentämään tarjontaamme myös Administerin taloushallintopalveluilla kaikissa asiakaskokoluokissa”, Knuutinen jatkaa.

Administer on vuonna 1985 perustettu kotimainen perheyritys. Kattavasti taloushallinnon palveluja tarjoava konserni teki viime vuonna 20 miljoonan euron liikevaihdon ja konsernilla on 400 työntekijää. Yrityskaupan myötä yhteenlaskettu liikevaihto kasvaa kuluvana vuonna noin 50 miljoonaan euroon ja työntekijöiden lukumäärä lähes seitsemäänsataan. Kaupan myötä Administer-konsernista tulee monipuolinen talous- ja henkilöstöpalveluja tarjoava kokonaisuus.

Lisätietoja:
Janne Knuutinen, myyntijohtaja, janne.knuutinen@silta.fi, puh. 040 1846 543