30.11.15

Asiakastyytyväisyydessä erinomaiset Kuehne+Nagel ja Silta yhteistyöhön

Kuehne+Nagel Ltd on yksi maailman johtavista ja arvostetuimmista huolinta- sekä logistiikka-alan yrityksistä. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti noin 66 000 logistiikan ammattilaista, yli tuhannessa toimipisteessä. Kuehne+Nagel on erikoistunut kansainvälisiin kuljetuksiin ja kokonaisvaltaisiin huolintapalveluihin. Yrityksen Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

”Aloitimme yhteistyön Sillan kanssa keväällä 2015. Valitsimme Sillan, koska heillä on vankkaa kokemusta ja osaamista palkkaulkoistusprojekteista, palkkapalvelusta sekä henkilöstöjohtamisen eri osa-alueilta” kertoo Kuehne+ Nagelin talousjohtaja Jari Nurmi. ”Odotamme strategista kumppanuutta, proaktiivisuutta ja sitä, että siltalaiset jakavat omaa osaamistaan myös meidän hyödyksemme. Vaikka yhteistyömme on vielä tuore, olen vakuuttunut, että saamme Sillalta juuri sitä, mitä  lähdimme hakemaan. Näenkin, että Sillan avulla voimme keskittyä entistä paremmin oman yrityksemme strategian kehittämiseen” sanoo Nurmi.

”On ilo saada asiakkaaksi Kuehne+Nagelin kaltainen yritys, jonka toiminnan perustana on vahva asiakaslähtöisyys, niin kuin myös meillä Sillassa.  Tämän vuoksi meidän kenties olikin helppo löytää yhteinen lähestymistapa asioihin. Yhteistyömme on alkanut mallikkaasti. Palkkapalvelun lisäksi Kuehne+Nagel saa meiltä näkemystä ja kokemusta omien prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen” kertoo Sillan asiakkuusjohtaja Virpi Hämäläinen.

Kuehne+Nagelia palvellaan Sillan Helsingin palvelukeskuksesta.