19.08.15

Yrityksesi menestyscocktail

Suomalaisten yritysten on tehtävä entistä enemmän tehokkaampaa työtä pärjätäkseen tulevaisuudessa ja nostaakseen oman bisneksensä tasaisesta kehityksestä todelliseen nousuun. Useissa organisaatioissa työn tekevät ihmiset ja mitä mielekkäämpää ja merkityksellisempää työ on, sitä parempia ovat myös työn tulokset. Niin yksinkertaista.

Millaisista osista syntyy suomalaisten yritysten menestyscocktail?

  • 1 osa keskittymistä olennaiseen
  • 1 osa hyvää johtamista
  • 1 osa tuottavuutta
  • 1 osa rohkeaa toimintaa

1 osa keskittymistä olennaiseen

Tehdään niitä asioita, jotka ovat tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Katsaus oman organisaation visioon ja strategiaan kertovat, mitä ne ovat. Muut osa-alueet siirretään osaaville asiantuntijoille. Katso lisää palkkaulkoistuksesta. Katsasta myös  referenssejämme.

1 osa hyvää johtamista

Tunne tiimisi, tunne yrityskulttuurisi ja asiakkaasi ja ylläpidä aktiivista dialogia. Johda rohkeasti, rehellisesti ja reilusti. Ole läsnä. Katso, miten voimme auttaa.

1 osa tuottavuutta

Tiedätkö, kuinka tuottavasti yrityksesi todella toimii? Me autamme tekemään esimiestyöstä konkreettista ja läpinäkyvää. Ratkaisumme avulla helpotamme HR-rutiineja ja vapautamme aikaa kehittämistyöhön. Me tiedämme, miten meillä menee - reaaliajassa. Kiinnostaako? Katso lisää työkykyanalytiikasta

1 osa rohkeaa toimintaa

Uudistaminen vaatii rohkeutta. Monet uudistavat, koska haluavat keskittyä tekemään juuri niitä asioita, jotka vaikuttavat suoraan omaan bisnekseen – ja nostavat sen nousuun. Halutaan tuloksia viivan alle, selkeitä toimintatapoja ja nopeaa toimintaa. Me haluamme olla ensimmäisenä löytämässä uusia ratkaisuja, joita digitalisaatio tuo mukanaan. Hyvä kumppani auttaa yritystäsi valmistautumaan tulevaisuuteen. Soita meille niin kerromme lisää.

Lauri Akkanen
Lauri Akkanen
Markkinointipäällikkö