Silta Eesti yhteystiedot

Silta Eesti tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita palkanlaskennasta HR-analytiikkaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Käyntiosoite

Silta Eesti OÜ
Sõpruse puiestee 145, B-korpus
13417 Tallinn

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä
Puhelinvaihteemme numero on 020 759 5500

Silta Eesti – palvelut

Silta Oy:n Tallinnan toimipisteessä työskentelee noin 20 palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa monipuolisissa palkka- ja HR-asioissa. Tutustu palveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta palveluumme kuuluu kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja maksatusten lisäksi siihen läheisesti liittyvät toiminnot. Osaamista ei kannata keskittää harvoille yksilöille – palkanlaskennassa se on riski. Tallinnan toimistollamme työskentelee noin 20 palkanlaskennan asiantuntijaa. Asiantuntemuksemme palkanlaskennassa on laaja ja monipuolinen. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset.

Palvelumme skaalautuu liiketoiminnan mukana ja kuukausittaiset kustannukset voidaan ennustaa. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja olennaisiin asioihin, kuten esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin.Lue lisää palkanlaskennasta.

Matkustuksen hallinta

Käytössämme on Visman M2 ja Expense matka- ja kululaskujärjestelmät. Oikeanlainen järjestelmä takaa helpon ja kustannustehokkaan tavan hoitaa matka- ja kululaskut – turvallisesti ja luotettavasti. Lue lisää matkustuksen hallinnasta.

Sähköisen arkistointi

Palkkahallinnossa muodostuva materiaalin pitkäaikaisarkistointi hoituu helposti sähköisen arkistointiratkaisumme avulla. Arkistointiratkaisu toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanimme M-Files’in kanssa. Moderni sähköinen arkisto on turvallinen, ympäristöystävällinen ja erittäin kustannustehokas vaihtoehto paperiselle arkistolle. Lisätietoja sähköisestä arkistoinnista.

HR-järjestelmät

Moderni HR -järjestelmä helpottaa ja tehostaa henkilöstöhallintoa. HR-järjestelmä ratkaisumme yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Pitkälle automatisoitu HR-järjestelmä tukee koko yrityksen toimintaa. Lue lisää HR-järjestelmistä.

Raportointi

Sähköisen raportoinnin avulla voidaan analysoida niin mennyttä ja nykypäivää kuin ennakoida tulevaa. Modernit teknologiat mahdollistavat liiketoiminnan johtamisen henkilöstötietoa hyödyntäen. Tiedolla johtamisen avulla johdat selkeämmin ja läpinäkyvämmin henkilöstötuottavuutta ja sitä kautta koko yrityksen asiakastyytyväisyyttä ja tulosta. Ratkaisumme avulla päätöksenteosta tulee luotettavampaa ja parempaa. Lue lisää raportoinnista.

Mobiilipalkka

Uusi mobiilisovelluksemme Simo tuo sekä palkka-, vero- että lomatiedot suoraan palkansaajan älypuhelimeen. Palkansaaja voi selata tietojaan ajantasaisesti missä ja milloin tahansa. Lisätietoja mobiilipalkka Simosta.

Työajanhallinta

Modernin työajanhallintajärjestelmän avulla hoituu kokonaisvaltainen työajan seuranta, tulkinta ja työvuorosuunnittelu, ja näistä on mahdollisuus räätälöidä juuri asiakkaalle sopiva yhdistelmä. Oikeanlaisen järjestelmän ja sähköisten prosessien avulla tämän lakisääteisen velvollisuuden hallinta automatisoituu ja nopeutuu.

Työaikajärjestelmä ratkaisut toteutetaan yhdessä joko Nepton, Tiima, Numeron WFM tai CGI:n työaikajärjestelmän avulla. Lisätietoja työajanhallinnasta.

HR-analytiikka

Miltä kuulostaisi henkilöstöraportoinnin automatisointi? Mitä jos pääsisit eroon manuaalisesti päivitettävistä excel-raporteista ja saisit jopa ennustavaa analytiikkaa tai benchmark-tietoa siitä, miten teillä menee verrattuna muihin?

HR-analytiikkamme avulla saat ajantasaista dataa, joka auttaa johtoa päätöksenteossa, tukien koko liiketoiminnan kehitystä. Esimiehet hyötyvät saadessaan tukea oman tiimin päivittäiseen johtamiseen. Tiedolla johtamisen ratkaisumme saat palveluna ja tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Lisätietoja HR-analytiikasta.

Konsultointi

Konsultointimme auttaa laajentamaan näkemystänne HR:n parhaista käytännöistä. Lisäksi, annamme konkreettisia vinkkejä asioiden eteenpäinviemiseen. Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittymään kokonaisvaltaisesti, liiketoiminnan tarpeista käsin. Lisätietoja konsultoinnista.

Työsuhdepalvelu

Lakisääteisten velvoitteiden varmistaminen, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinta vie usein paljon HR:n aikaa. Lisäksi, nämä asiat voivat aiheuttaa sekä riskejä että riitatilanteita.

Sillan työsuhdepalvelu, tarpeidesi mukaan, neuvoo erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme myös varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Sillan suosittelemana yhteistyökumppanina laajemmissa työoikeudellisissa kysymyksissä toimii Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman. Lue lisää työsuhdepalveluista.

HR Partner

Yrityksen henkilöstöjohdon ja asiantuntijoiden työpanosta toivotaan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien.

HR Partner -palvelumme auttaa yritystänne kohdentamaan HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue lisää HR Parter -palvelusta.