Silta Helsinki yhteystiedot

Silta Helsinki tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita palkanlaskennasta HR-analytiikkaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Käyntiosoite:

Silta Oy
Mäkelänkatu 91
00610 Helsinki

Postiosoite:

Silta Oy
PL 1001
00601 Helsinki

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä
Puhelinvaihteemme numero on 020 759 5500

Silta Helsinki – palvelut

Silta Oy:n Helsingin toimipisteessä työskentelee noin 70 palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa monipuolisissa palkka- ja HR-asioissa. Tutustu palveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Palkanlaskenta Helsinki

Autamme yritystänne keskittymään omaan liiketoimintaanne. Me hoidamme palkanlaskennan ja -maksun laadukkaasti, se on ydinliiketoimintaamme. Ulkoistamalla palkanlaskennan Siltaan, yrityksellänne vapautuu aikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja toimintoihin, jotka tuottavat välitöntä arvoa yrityksellenne.

Palvelumme kattaa palkanlaskennan lisäksi muun muassa maksatukset, viranomais- ja vuosi-ilmoitukset, raportoinnin ja arkistoinnin. Palkanlaskennan asiantuntemuksemme on laaja ja monipuolinen. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset. Käytössämme on vakioidut prosessit ja toimialan parhaat käytännöt. Palvelumme muotoutuu asiakkaan liiketoiminnan mukana ja kuukausittaiset kustannukset voidaan ennustaa.

Silta Oy:n Helsingin toimipisteessä työskentelee noin 70 palkanlaskennan asiantuntijaa. Lue lisää palkanlaskennasta.

HR-järjestelmät

Moderni HR -järjestelmä helpottaa ja tehostaa henkilöstöhallintoa. HR-järjestelmä ratkaisumme yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Moderni ja pitkälle automatisoitu HR-järjestelmä tukee koko organisaation toimintaa. Lue lisää HR-järjestelmistä.

Matkustuksen hallinta

Moderni järjestelmä tuo yritykselle kustannussäästöjä ja auttaa hallitsemaan kuluja – luotettavasti ja turvallisesti. Matka- ja kululaskujen järjestelminä käytämme Visman M2:sta sekä Expenseä. Lue lisää matkustuksen hallinnasta.

Sähköinen arkistointi

Palkkapalvelussa muodostuvan materiaalin arkistointi voidaan toteuttaa helposti sähköisen arkistointiratkaisumme avulla. Sähköinen arkistointi on turvallista, kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä. Arkistointiratkaisumme toteutetaan yhteistyössä kumppanimme M-Files’in kanssa. Lue lisää sähköisestä arkistoinnista.

HR-analytiikka

Teknologian kehityksen myötä on mahdollista automatisoida henkilöstöraportointi. Datan avulla voidaan tehdä uusia oivalluksia ja kehittää liiketoimintaa. Analytiikkaratkaisumme avulla yrityksenne saa jopa ennustettavaa analytiikkaa sekä benchmark-tietoa siitä, miten teillä menee verrattuna muihin. Ajantasaista informaatiota voidaan hyödyntää uusien oivallusten tekemiseksi ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Data auttaa johtoa päätöksenteossa, tukien koko liiketoiminnan kehitystä. Lue lisää HR-analytiikasta.

Raportointi

Ketterät raportointityökalut auttavat johtamaan liiketoimintaa aivan uudella tavalla, henkilöstötietoa hyödyntäen. Oikeanlainen ja reaaliaikainen raportointi helpottaa päätöksentekoa. Kun otat tiedolla johtamisen haltuun, johdat paremmin ja läpinäkyvämmin henkilöstötuottavuutta ja sitä kautta koko yrityksen asiakastyytyväisyyttä ja tulosta. Kauttamme saat myös Benchmark-vertailutietoa muista yrityksistä, joka auttaa asettamaan yrityksenne tavoitteet oikealle tasolle. Lue lisää raportoinnista.

Mobiilipalkka

Uusi mobiilipalkka sovelluksemme Simo tuo palkkalaskelmat kätevästi ja kustannustehokkaasti älypuhelimeen. Palkkalaskelmien lisäksi Simosta voi katsoa omat vero- ja lomatiedot. Sovellus myös ilmoittaa ennakoivasti, verokortin tuloraja on täyttymässä. Lue lisää mobiilipalkasta.

Työajanhallinta

Työajan kirjaamisvelvoite on määrätty laissa. Työajanhallintajärjestelmän avulla hoituu kokonaisvaltainen työajan seuranta, tulkinta ja työvuorosuunnittelu, ja näistä voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan asiakkaalle sopiva yhdistelmä.

Räätälöity työajanhallinta ratkaisu toteutetaan joko Nepton, Tiima, Numeron WFM tai CGI:n työaikajärjestelmällä. Lue lisää työajanhallinnasta.

Konsultointi

Konsultointimme yhdistää monipuolisen osaamisemme ja kokemuksemme selkeiksi ratkaisuiksi asiakkaidemme HR:n haasteisiin. Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittymään kokonaisvaltaisesti, liiketoiminnan tarpeista käsin. Lue lisää konsultoinnista.

Työsuhdepalvelu

Sillan työsuhdepalvelu neuvoo tarpeesi mukaan, palveluna, erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme myös varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Yhteistyökumppanimme Castrén & Snellman, Suomen johtava asianajajatoimisto, auttaa laajem-missa työoikeudellisissa kysymyksissä. Lue lisää työsuhdepalvelustamme.

HR Partner

Henkilöstöhallinnon palvelumme hoitaa erilaisia työsuhteisiin liittyviä tehtäviä. Autamme organisaatiotanne kohdentamaan HR:n panoksenne liiketoiminnan kehittämiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen. Lue lisää HR Partner -palvelustamme.