Silta Pieksämäki yhteystiedot

Silta Pieksämäki tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita palkanlaskennasta HR-analytiikkaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Käyntiosoite

Silta Oy
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä
Puhelinvaihteemme numero on 020 759 5500

Palvelumme Pieksämäellä

Silta Oy:n Pieksämäen toimipisteessä työskentelee noin 50 palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa monipuolisissa palkka- ja HR-asioissa. Tutustu palveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Palkanlaskenta

Palkka- ja HR-toimintoihin liittyvät prosessit ovat ydinosaamistamme. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset. Prosessimme ovat vakioidut ja hyödynnämme toimialan parhaita käytäntöjä.

Palkkapalvelumme sisältää muun muassa kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja maksatukset sekä siihen läheisesti liittyvät toiminnot. Lisäksi palveluumme sisältyy viranomais- ja vuosi-ilmoitukset, raportointi ja arkistointi. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan liiketoiminnan mukaan ja kustannukset voidaan ennustaa. Pieksämäen palvelukeskuksessa työskentelee noin 50 palkka-asiantuntijaa. Lue lisää palkanlaskennasta.

Mobiilipalkka

Uusi mobiilisovelluksemme Simo tuo palkka-, vero- ja lomatiedot suoraan älypuhelimeen. Selaa tietojasi ajantasaisesti missä tahansa, milloin tahansa. Lue lisää Simosta.

Työajanhallinta

Työajanhallintajärjestelmän avulla voidaan muun muassa seurata, tulkita ja suunnitella työvuoroja. Asiakkaalle räätälöidyn oikeanlaisen järjestelmän avulla tämän lakisääteisen velvollisuuden hallinta automatisoituu ja tehostuu.

Käytössämme on Nepton, Tiima, Numeron WFM ja CGI:n työaikajärjestelmät, joista räätälöidään asiakkaalle sopivin vaihtoehto. Lue lisää työajanhallinnasta.

Matkustuksen hallinta

Käytössämme on Visman M2 sekä Expense matka- ja kululaskujärjestelmät. Oikea järjestelmä takaa sekä helpon ja kustannustehokkaan että luotettavan ja turvallisen tavan hoitaa matka- ja kululaskut. Lue lisää matkustuksen hallinnasta.

Sähköinen arkistointi

Sähköinen arkistointi on turvallista, ympäristöystävällistä ja erittäin kustannustehokasta verrattuna perinteiseen paperiseen arkistointiin. Palkkapalveluissa muodostuu paljon salassa pidettävää materiaalia, joka on helppo arkistoida sähköisten arkistointiratkaisujemme avulla. Sähköinen arkistointi toteutetaan M-Files’in kanssa. Lue lisää sähköisestä arkistoinnista.

HR-järjestelmät

HR-järjestelmä ratkaisumme kattaa henkilöstöhallinnon prosessit tarpeidenne mukaan, kuten rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit. Ottaessanne käyttöön modernin HR-järjestelmä ratkaisumme, prosessikokonaisuuksien hallinta helpottuu. Lue lisää HR-järjestelmistä.

Raportointi

Moderneista järjestelmistä saa kerättyä ajantasaista henkilöstödataa, jota hyödyntämällä liiketoiminnan ja henkilöstötuottavuuden johtaminen on selkeämpää ja läpinäkyvämpää. Ajantasainen raportointi parantaa kuvaa yrityksen tilasta ja auttaa päätöksenteossa. Myös Benchmark-vertailutieto muista yrityksistä helpottaa asettamaan organisaation tavoitteet oikealle tasolle. Lue lisää raportoinnista.

HR-analytiikka

HR-analytiikan avulla henkilöstöraportointi automatisoituu, pääset eroon manuaalisesti päivitettävis-tä excel-raporteista ja saat ennustettavaa analytiikkaa tai benchmark-tietoa siitä, miten teille menee suhteessa muihin. Ajan tasalla oleva data tukee muun muassa johtoa päätöksenteossa ja auttaa koko liiketoiminnan kehitystä. Analytiikka ratkaisumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan. Lue lisää HR-analytiikasta.

Konsultointi

Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittämään toimintaansa, liiketoiminnan tarpeista käsin. Autamme yritystä laajentamaan näkemystä HR:n parhaista käytännöistä ja annamme konkreettisia ehdotuksia asioiden eteenpäinviemiseen. Lue lisää konsultoinnista.

Työsuhdepalvelu

Sillan työsuhdepalvelu neuvoo erilaisissa työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Lisäksi, voimme varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman on Sillan suosittelema yhteistyökumppani laajemmissa työoikeudellisissa kysymyksissä. Lue lisää työsuhdepalveluista.

HR Partner

Yrityksen henkilöstöjohdon osaamista kaivataan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien. Autamme yritystä fokusoimaan HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme organisaation puolesta henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Lue lisää HR Partner