Silta Tampere yhteystiedot

Silta Tampere tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita palkanlaskennasta HR-analytiikkaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Käyntiosoite

Silta Tampere
Hatanpään valtatie 20
33100 Tampere

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä
Puhelinvaihteemme numero on 020 759 5500

Silta Tampere – palvelut

Silta Oy:n Tampereen toimipisteessä työskentelee noin 40 palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon huippuosaajaa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa monipuolisissa palkka- ja HR-asioissa. Tutustu palveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Palkanlaskenta Tampere

Palkkahallinto vaatii paljon tarkkuutta, luotettavuutta ja erityisosaamista.

Meillä on kattava asiantuntemus eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimuksista. Palkanlaskennan prosessimme ovat vakioidut ja hyödynnämme toimialan parhaita käytäntöjä. Tampereella työskentelee noin 40 palkanlaskennan huippuosaajaa. Palvelu räätälöidään aina asiakaslähtöisesti ja kuukausittaiset kustannukset ovat ennustettavissa. Lisätietoja palkanlaskennasta.

Matkustuksen hallinta Tampere

Matka- ja kululaskujärjestelmiemme Visman M2 ja Expensen avulla tarjoamme helpon ja kustannustehokkaan tavan hoitaa matka- ja kululaskut –  turvallisesti ja luotettavasti. Lisätietoja matkustuksen hallinnasta.

Sähköinen arkistointi Tampere

Palkkahallinnossa muodostuu paljon materiaalia, jonka pitkäaikaisarkistointi hoituu helposti sähköisen arkistointiratkaisumme avulla. Arkistointiratkaisu toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanimme M-Files’in kanssa. Sähköinen arkisto on turvallinen, ympäristöystävällinen ja erittäin kustannustehokas vaihtoehtona perinteiselle paperiselle arkistolle. Lisätietoja sähköisestä arkistoinnista.

HR-järjestelmät Tampere

Modernit järjestelmämme tekevät henkilöstöhallinnosta helppoa ja tehokasta. HR-järjestelmä ratkaisumme yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lisätietoja HR-järjestelmistä.

Raportointi Tampere

Modernit teknologiat mahdollistavat liiketoiminnan johtamisen aivan uudella tavalla, henkilöstötietoa hyödyntäen. Ottamalla tiedolla johtamisen haltuun, johdat selkeämmin ja läpinäkyvämmin henkilöstötuottavuutta ja sitä kautta koko yrityksen asiakastyytyväisyyttä ja tulosta. Lisäksi, Benchmark-vertailutieto muista yrityksistä auttaa asettamaan organisaationne tavoitteet oikealle tasolle. Lisätietoja raportoinnista.

Mobiilipalkka Tampere

Simo eli Silta Mobiili on uusi mobiilipalkkapalvelumme, josta voit kätevästi katsoa omat palkka-, loma- ja verotiedot. Lisätietoja Simosta.

Työajanhallinta Tampere

Työajanhallintajärjestelmän avulla hoituu kokonaisvaltainen työajan seuranta, tulkinta ja työvuorosuunnittelu, ja näistä on mahdollisuus räätälöidä juuri asiakkaalle sopiva yhdistelmä. Oikeanlaisen järjestelmän ja sähköisten prosessien avulla tämän lakisääteisen velvollisuuden hallinta automatisoituu ja nopeutuu.

Vaihtoehtomme työaikajärjestelmiin ovat Nepton, Tiima, Numeron WFM ja CGI:n työaikajärjestelmät. Lisätietoja työajanhallinasta.

HR-analytiikka Tampere

Haluaisitko automatisoida henkilöstöraportoinnin, päästä eroon staattisista, kuukausittain räätälöitävistä excel-raporteista ja jopa saada ennustavaa analytiikkaa tai benchmark-tietoa siitä, miten teillä menee verrattuna muihin?

Onneksi nykyään asiat voi hoitaa paremmin ja unohtaa manuaalista päivittämistä vaativat excelit. Analytiikka-ratkaisumme avulla saat ajan tasalla olevaa dataa, joka auttaa johtoa päätöksenteossa, tukien koko liiketoiminnan kehitystä. Esimiehet hyötyvät saadessaan tukea oman tiimin päivittäiseen johtamiseen. Sillan tiedolla johtamisen ratkaisut saat palveluna tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Lisätietoja HR-analytiikka ratkaisuistamme.

Konsultointi Tampere

Voimme auttaa laajentamaan näkemystänne HR:n parhaista käytännöistä ja antaa konkreettisia vinkkejä asioiden eteenpäinviemiseen. Konsultointimme auttaa yrityksen HR:ää kehittymään kokonaisvaltaisesti, liiketoiminnan tarpeista käsin. Lisätietoja konsultoinnista.

Työsuhdepalvelu Tampere

Lakisääteisten velvoitteiden varmistaminen, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinta vie usein paljon HR:n aikaa ja nämä asiat voivat aiheuttaa sekä riskejä että riitatilanteita.

Sillan työsuhdepalvelusta saat tarpeesi mukaisesti, palveluna, neuvontaa erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme myös varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Sillan suosittelemana yhteistyökumppanina laajemmissa työoikeudellisissa kysymyksissä toimii Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman. Lisätietoja työsuhdepalvelusta.

HR Partner Tampere

Yrityksen henkilöstöjohdon ja asiantuntijoiden työpanosta toivotaan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien.

Me Sillassa haluamme auttaa organisaatiotanne kohdentamaan HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lisätietoja HR Partner palvelusta.