Silta Turku yhteystiedot

Silta Turku tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita palkanlaskennasta HR-analytiikkaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Käyntiosoite:

Silta Oy
Joukahaisenkatu 1
20520 Turku

Postiosoite:

Silta Oy
PL 960
20101 Turku

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tästä
Puhelinvaihteemme numero on 020 759 5500

Silta Turku – palvelut

Silta Oy:n Turun toimipisteessä työskentelee noin 90 palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa monipuolisissa palkka- ja HR-asioissa. Tutustu palveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö.

Palkanlaskenta ja palkanmaksu

Palkanlaskenta palvelumme sisältää kokonaisvaltaisen palkanlaskennan ja maksatukset sekä siihen läheisesti liittyvät toiminnot. Osaamisen keskittyminen harvoille yksilöille, esim. palkanlaskennassa, on riski! Sillan Turun toimistolla työskentelee n. 90 palkanlaskennan huippuosaajaa. Meillä on laaja ja monipuolinen asiantuntemus palkanlaskennasta ja eri HR-toiminnoista. Tunnemme eri toimialojen ja työehtosopimusten vaatimukset.

Palvelumme skaalautuu liiketoiminnan mukana ja kuukausittaiset kustannukset ovat pitkälti ennustettavissa. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa organisaation resursseja olennaisiin asioihin, kuten vaikkapa tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin. Toimivaa palkkapalvelua on helppo laajentaa myös muilla elementeillä, kuten eri järjestelmillä, analytiikalla tai työsuhdepalveluilla. Lisätietoja palkanlaskennasta.

Työajanhallinta

Digitaalisen työajanhallintajärjestelmän avulla onnistuu kokonaisvaltainen työajan seuranta, tulkinta ja työvuorosuunnittelu, ja näistä on mahdollisuus muovata juuri asiakkaalle sopiva yhdistelmä. Tehokkaan järjestelmän avulla tämän lakisääteisen velvollisuuden hallinta automatisoituu ja nopeutuu.

Käytössämme olevat työaikajärjestelmät ovat Nepton, Tiima, Numeron WFM ja CGI:n työaikajärjestelmät. Lue lisää työajanhallinnasta.

Sähköinen arkistointi

Palkkapalvelussa muodostuvan materiaalin sähköinen pitkäaikaisarkistointi onnistuu helposti sähköisen arkistointiratkaisumme avulla. Sähköinen arkisto on paitsi turvallinen, ympäristöystävällinen että erittäin kustannustehokas vaihtoehto paperiselle arkistolle. Sillan arkistointiratkaisu tehdään yhteistyössä M-Files’in kanssa. Lue lisää sähköisestä arkistoinnista.

Matkustuksen hallinta

Matkustuksen hallinnan palvelumme tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan hoitaa matka- ja kululaskut, luotettavasti ja turvallisesti. Järjestelminä käytämme Visman M2:sta sekä Expenseä, joiden avulla matkoja voidaan muun muassa suunnitella etukäteen ja matkan jälkeen käsitellä tehokkaasti matkasta aiheutuneet kulut. Lue lisää matkustuksen hallinnasta.

HR-järjestelmät

HR-järjestelmä ratkaisumme yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lisätietoja HR-järjestelmistä.

Raportointi

Modernin ja sähköisen raportoinnin avulla voidaan analysoida niin mennyttä ja nykypäivää kuin ennakoida tulevaa. Modernit teknologiat mahdollistavat liiketoiminnan johtamisen aivan uudella tavalla, henkilöstötietoa hyödyntäen. Tiedolla johtamisen avulla johdat selkeämmin ja läpinäkyvämmin henkilöstötuottavuutta ja sitä kautta koko yrityksen asiakastyytyväisyyttä ja tulosta. Ratkaisumme johtaa luotettavampaan ja parempaan päätöksentekoon. Lue lisää raportoinnista.

Mobiilipalkka Simo

Uusi mobiilipalkkasovelluksemme Simo tuo palkkalaskelman, vero- ja lomatiedot suoraan älypuhelimeen.Lisätietoja mobiilipalkasta.

Konsultointi

Neuvomme, opastamme ja autamme teitä laajentamaan näkemystänne HR:n parhaista käytännöistä. Autamme asiakkaidemme HR:ää parantamaan suoritus- tai kilpailukykyään sekä tunnistamaan muutostarpeensa ja kehityskohteensa, liiketoiminnan tarpeista käsin. Lisätietoja konsultoinnista.

HR-analytiikka

Toiminnan kehittämisessä tieto ja sen analysointi ovat avainasemassa. Analytiikkaratkaisumme avulla henkilöstöraportointi automatisoituu ja pääset eroon manuaalisesti päivitettävistä excel-raporteista. Yrityksenne saa käyttöönsä ennustettavaa analytiikka ja jopa benchmark-tietoa siitä, miten teillä menee verrattuna muihin.

Ajantasainen data auttaa johtoa päätöksenteossa, tukien koko liiketoiminnan kehitystä. Esimiehet hyötyvät saadessaan tukea oman tiimin päivittäiseen johtamiseen. Sillan tiedolla johtamisen ratkaisut saat halutessasi palveluna tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Lisätietoja HR-analytiikasta.

Työsuhdepalvelu

HR:n aikaa vievät muun muassa lakisääteisten velvoitteiden varmistaminen, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten tulkinta. Tulkintakysymykset voivat aiheuttaa puolestaan riskejä ja riitatilanteita.

Työsuhdepalvelumme neuvoo tarpeesi mukaan erilaisissa tulkinnoissa, päivittäisissä työsuhdeasioissa tai haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa. Voimme varmistaa puolestanne myös lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhde- ja työlainsäädännöllisissä asioissa.

Laajemmissa työoikeudellisissa kysymyksissä yhteystyökumppaninamme toimii Suomen johtava asianajotoimisto Castrén & Snellman. Lue lisää työsuhdepalvelustamme.

HR Partner

Ulkoistamalla ydinliiketoiminnan ulkopuolisia toimintoja sopivalle kumppanille, saadaan yrityksen resurssit suunnatuksi sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yrityksen henkilöstöjohdon ja asiantuntijoiden työpanosta toivotaan entistä enemmän liiketoiminnan tukeen ja henkilöstön kehittämiseen. Henkilöstöhallinnon rutiinit on kuitenkin hoidettava luotettavasti, laadukkaasti ja yrityksen strategiaa tukien.

Me Sillassa autamme yritystänne keskittämään HR:n panoksenne liiketoiminnan tukemiseen ja hoidamme puolestanne henkilöstöhallinnon tuen, alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue lisää HR Partner palvelusta.