Palkanlaskennassa ei voi oikaista. Siksi kannattaa käyttää Siltaa.

Joka kuukausi yli 100 000 suomalaista saa kauttamme palkan tililleen täsmällisesti.

Ulkoista palkanlaskenta asiantuntijalle

Yhä useampi yritys keskittyy ydinliiketoimintaansa ja luottaa palkanlaskennassa asiantuntijaan – Siltaan.

Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa osittain tai kokonaan monestakin syystä, mutta ennen kaikkea siksi, että se mahdollistaa yrityksellesi entistä sujuvamman arjen.

Pienennä yrityksesi henkilöriskiä

Palkanlaskenta ei ole enää vain yhden tai kahden ihmisen varassa. Lomatuuraukset ja sairaspoissaolot hoituvat meillä sisäisesti.

Saavuta kustannussäästöjä

Yrityksesi koosta riippuen säästöjä syntyy henkilöstökulujen lisäksi myös palkanlaskentaan liittyvistä järjestelmäinvestonneista ja -lisenssimaksuista.

Jouhevoita prosesseja

Tunnistamme yhdessä mahdolliset palkanlaskentaan liittyvät pullonkaulut ja kehitämme prosesseja. Yhteinen tavoitteemme on sujuva, virheetön ja oikea-aikainen palkanmaksuprosessi.

Missä tilanteissa palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa?

silta_www-kuvitus_palkanlaskenta01
 • Haluatte keskittyä voimakkaammin ydinliiketoimintanne kehittämiseen tai pienentää tukitoimintojen osuutta kiinteissä kustannuksissa.

 • Palkanlaskennan prosessit kaipaavat päivittämistä, mikä edellyttäisi myös uusia järjestelmäinvestointeja ja vahvaa sisäistä osaamista.

 • Haluatte hyödyntää liiketoimintapäätöstenne tukena henkilöstödataa sekä kehittää kokonaisvaltaisesti HR:ää ja palkanlaskentaa.

 • Nykyiset palkanlaskijat ovat siirtymässä talon sisällä muihin tehtäviin, vaihtavat työpaikkaa tai ovat jäämässä eläkkeelle.

 • Yrityksenne haluaa pienentää palkalaskentaan liittyviä henkilöstöriskejä ulkoistamalla osan tai kaikki toiminnot asiantuntijalle.

Meistä sanottua”Silta on luotettava kumppani, jonka palkkatiimin kanssa on helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Oman meilini täyttyessä voin ohjata kysymykset Sillan asiantuntijoille, joilta saan nopeasti vastaukset kysymyksiini. Myös projektien toteutuksissa olemme onnistuneet yhdessä Sillan projektitiimin kanssa. Kaiken kaikkiaan tuttu tiimi ja palkkayhteyshenkilöt tuntuvat olevan kuin osa omaa henkilökuntaamme”

- Juha Nurminen, Paroc Group Oy

Sillan tarjoamat palkka- ja HR-järjestelmät

Entä onko Sillalla osaamista juuri siitä järjestelmästä, joka teillä on käytössä?

Mietityttääkö integraatioon liittyvät asiat?

Ei huolta.

Tunnemme laajasti eri palkanlaskennan ja HR:n järjestelmät. Yksi Sillan asiakkailleen tarjoama merkittävä etu on integraatioalusta, jonka kautta voimme käytännössä yhdistää mitkä tahansa järjestelmät keskustelemaan keskenään.

Käytössämme ovat:

 • Mepco
 • CGI
 • Sympa
 • Visma

silta_www-kuvitus_palkanlaskenta02png

Lataa opas älykkääseen palkanlaskentaan

Kaikki oleellinen, mitä sinun tarvitsee tietää palkanlaskennan ulkoistuksesta.

Palkkalaskelma puhelimessasi

Ei ole aivan sama, missä henkilökohtaista palkkalaskelmaa säilytetään ja miten helposti omat palkkatiedot on tarkistettavissa. Sillan asiakkaana työntekijät saavat käyttöönsä Simon eli Silta-mobiilisovelluksen.

Silta-mobiilipalkasta näet
 • palkan, jonka saat tilillesi
 • veronpidätyksen
 • kertyneet lomapäivät
 • verokortin tulorajan täyttymisen ennakoivasti.
Tämän lisäksi
 • saat ilmoituksen, kun verokortin tuloraja on täyttymässä tai täyttynyt.
 • voit toimittaa sairauspoissaolotodistuksen ja muutosverokortin nopeasti heti oikeaan paikkaan.
 • löydät saman tien vanhat palkkalaskelmasi, tarvittaessa myös pdf-muodossa.
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin

Lue lisää aiheesta

23.09.21

Käyttääkö yrityksenne ulkomaista alihankintaa tai vuokratyötä? Päivitä...

Laki työntekijöiden lähettämisestä Suomeen muuttui vuoden 2020 lopulla ja siirtymäaika vanhojen sopimusten osalta päättyy 1.12.2021. Jos yrityksesi...

25.08.21

Paikallinen sopiminen voi hankaloittaa palkanlaskentaa – tai sitten ei

Sillan kehityspäällikkö Katja Hänninen kertoo, millaisia muutoksia paikallinen sopiminen saattaa tuoda palkanlaskentaan.

18.05.21

Viisi kysymystä vuosilomasta

Olemme koonneet tietopaketin, joka antaa vastauksen useimmin kysyttyihin kysymyksiin vuosilomasta ja sairauspoissaoloista.