HR-palvelut – tehosta ja keskity ydinliiketoimintaan

Sillan HR- ja palkkapalvelut tehostavat toimintaprosessejanne sekä säästävät aikaa ja rahaa.
SIllan kattavat HR- ja palkkapalvelut vapauttavat yrityksenne HR-asiantuntijoiden resurssit
esimerkiksi henkilöstön kehittämiseen ja ydinliiketoiminnan tukemiseen. Tarjoamamme ulkoistettu palkanlaskenta, työajanhallinta, matka- ja kululaskut sekä sähköinen arkistointi yhdessä modernin HR-järjestelmän kanssa luovat yrityksellenne helposti hallittavan kokonaisuuden.

Sillalla on vahva ymmärrys HR- ja palkkapalveluiden kokonaisulkoistuksista. Autamme asiakkaitamme rakentamaan juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvan ratkaisun sekä kokonaispalveluiden että järjestelmävalintojen suhteen.

HR- ja palkkapalveluiden ulkoistus kannattaa, koska
  • sisäinen tehokkuutenne paranee – säästätte aikaa ja rahaa
  • asiantuntijanne voivat keskittyä HR:n kannalta strategisiin ja olennaisiin asioihin
  • maksut ja prosessit hoituvat sujuvasti ja luotettavasti
  • palveluiden lisäksi saatte käyttöönne parhaat mahdolliset sähköiset HR-järjestelmät, joilla yhdistää rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon (HRM) ja henkilöstön kehittämisen (HRD) prosessit helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi
Järjestelmävalikoimaamme kuuluvat mm. CGI HR- ja Mepco HRM -kokonaisratkaisut, Sympa HR, Nepton, Tiima, M2, Expense. Katso kaikki kumppanimme täältä.

Jos ulkoistus ei ole teillä ajankohtainen, tarjoamme myös HR- ja palkkapalveluihin liittyvää konsultointia. Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä meihin