HR-palvelut – rakenna organisaatiostasi kasvun ajuri

Sillan HR- ja palkkapalvelut tehostavat toimintaprosessejanne sekä säästävät aikaa ja rahaa.

Sillan HR-palvelut tukevat yritystänne niin strategisen tason suunnittelussa kuin operatiivisissa käytännön HR-töissä. Yhteistyö on tarpeenne mukaan projektiluonteista tai jatkuvaa osa- tai kokoaikapalvelua.

Jos yrityksenne tarvitsee apua esimerkiksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin keskustellaan lisää!

silta_www-kuvitus_hr02

 

Operatiivinen/hallinnollinen HR-palvelu

Yrityksen toimintatavat ja käytännöt jäävät monesti – syystä tai toisesta – märittelemättä, jolloin työpaikalle syntyy kirjava toimintakulttuuri. Työsuhteen elinkaaren eri vaiheista ei löydy kirjallista dokumentaatiota, jolloin niihin on mahdotonta palata mahdollisissa erimielisyystilanteissa. Ethän halua, että yrityksessänne käy näin?

Huolehdimme puolestanne muun muassa:

  • työsopimukset
  • muut työsuhteeseen liittyvät dokumentit
  • yhteisten toimintatapojen ja käytäntöjen dokumentoinnin
  • luontais- ja työsuhde-etujen koordinoinnin
  • yhteistyön palkkahallinnon kanssa
  • lähtöhaastattelut ja
  • työtodistukset.

Strateginen johtoryhmän ja esimiestyön HR-palvelu

Johtaminen ja esimiestyö vaativat aikaa ja osaamista. Johtamisella vaikutetaan siihen, miten ihmiset innostuvat, motivoituvat ja haluavat antaa parhaan mahdollisen työpanoksensa. Oletko liian yksin näiden asioiden kanssa? Tarvitsetko sparrausapua?

silta_www-kuvitus_hr01

 

Autamme muun muassa seuraavissa:

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin

Aiheeseen liittyvät palvelut

analytiikka-small

HR-analytiikka

Analyysin avulla autetaan johtoa tekemään harkittuja tietoon pohjautuvia päätöksiä. Vain tiedon pohjalta tehdyt toimenpiteet onnistuvat – ja seuranta on helppoa HR-analytiikan avulla. HR-analytiikka on dynaaminen työkalu, joka näyttää aina viimeisimmän tilanteen.

konsultointi-small

Konsultointi

Henkilöstö- ja palkkahallinnon konsultointi tähtää liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tiedämme alan parhaat käytännöt, annamme analyysin kokonaisuudesta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Kokeneilla asiantuntijoillamme on kokemusta lähes kaikista alan järjestelmistä.

palkkapalvelut

Palkkapalvelut

Palkanlaskennan ulkoistus säästää henkilöresursseja ja varmistaa laadun. Osaava asiantuntij pitää huolen, että palkat ja viranomaisilmoitukset hoituvat automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

11.11.21

Työssä suoriutumista seurattava koeajasta lähtien

Silta Oy:n HR Business Partner Jenni Halme ja Castrén & Snellmanin asianajaja Mikko Hanni käyvät webinaaritallenteessa läpi hyvän suorituksen...

22.10.21

Riittääkö jotenkuten suoriutuminen yrityksessäsi? HR-ammattilaisen 4...

Yrityksen menestymisen kannalta tehokas toiminta on oleellista. Tästä syystä esimiehen tehtävä on puuttua alisuoriutumiseen. Silta Oy:n HR business...

08.09.21

Koronarokotukset – työturvallisuus vs. yksityisyyden suoja

Koronarokotteiden on tarkoitus johdattaa yhteiskunta ulos koronaviruspandemian asettamista jo pitkään jatkuneista rajoitteista. Rokotukset ovat...