Menestykseen ei ole oikopolkua. Mutta sinne vie siltoja.

Sen lisäksi, että tarjoamme teille nykyaikaista ja asiantuntevaa palkanlaskentaa, haluamme ennen kaikkea sujuvoittaa yrityksenne arkea.

Autamme teitä palkanlaskennassa ja HR-asioissa

Meillä on yli 20 vuoden kokemus HR-palveluista ja palkanlaskennan ulkoistuksesta. Kevennämme hallintorutiineja ja vapautamme aikaanne työhön, joka on teille kaikkein tärkeintä.

Autamme teitä hyödyntämään henkilöstödataa liiketoimintaa koskevien päätöstenne tueksi. Sillan iloiset ja monitaitoiset asiantuntijat ovat aina käytettävissä ja palkanlaskennan asiakaspalvelumme auttaa työntekijöitänne kaikissa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu palveluihimme ja jätä meille yhteydenottopyyntö!

palkkapalvelut

Palkkapalvelut

Palkanlaskennan ulkoistus säästää henkilöresursseja ja varmistaa laadun. Osaava asiantuntija pitää huolen, että palkat ja viranomaisilmoitukset hoituvat automaattisesti.

silta_analytiikkasivu_bg

HR-palvelut

Henkilöstöhallinnon ulkoistuksen hyötyjä ovat kustannus- ja ajansäästö sekä ennen kaikkea resurssien oikea kohdentaminen henkilöstöhallinnon sijaan ydinliiketoimintaan. Autamme henkilöstöhallintoa muuttumaan tukifunktiosta mahdollistajaksi ja oivalluttajaksi, joka tuo näkyväksi HR:n todellisen arvon.
konsultointi-small

Konsultointi

Henkilöstö- ja palkkahallinnon konsultointi tähtää liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tiedämme alan parhaat käytännöt, annamme analyysin kokonaisuudesta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Kokeneilla asiantuntijoillamme on kokemusta lähes kaikista alan järjestelmistä.
peo-small

PEO services

Representing a business entity outside Finland that pays salary to an employee working in Finland? Our Professional Employer Organization (PEO) services help your company to take care of your human resource management in Finland.
silta-mobiili-small

Simo – Silta Mobiili

Sillan mobiilipalkkasovelluksesta Simosta näet palkan, jonka saat tilillesi, veronpidätyksen, kertyneet lomapäivät ja verokortin tulorajan täyttymisen ennakoivasti sekä paljon muuta.
analytiikka-small

HR-analytiikka

Analyysin avulla autetaan johtoa tekemään harkittuja tietoon pohjautuvia päätöksiä. Vain tiedon pohjalta tehdyt toimenpiteet onnistuvat – ja seuranta on helppoa HR-analytiikan avulla. HR-analytiikka on dynaaminen työkalu, joka näyttää aina viimeisimmän tilanteen.

Meistä sanottua”Silta on luotettava kumppani, jonka palkkatiimin kanssa on helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Oman meilini täyttyessä voin ohjata kysymykset Sillan asiantuntijoille, joilta saan nopeasti vastaukset kysymyksiini. Myös projektien toteutuksissa olemme onnistuneet yhdessä Sillan projektitiimin kanssa. Kaiken kaikkiaan tuttu tiimi ja palkkayhteyshenkilöt tuntuvat olevan kuin osa omaa henkilökuntaamme”

- Juha Nurminen, Paroc Group Oy

Harkitsetko palkanlaskennan ulkoistamista?

Lataa oppaamme älykkäästä palkanlaskennasta.
Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin