Siltasi sujuvampaan arkeen.

Silta on suomalainen palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys, jonka kautta yli 100 000 suomalaista saa palkkansa luotettavasti ja täsmällisesti tililleen joka kuukausi.

Kyllä: olemme erityisen hyviä laskemaan palkkoja. Mutta emme tyydy siihen – yhdessä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa uudistamme aktiivisesti tapoja, joilla palkanlaskentaa tehdään. Innostumme herkästi robotiikan ja tekoälyn kaltaisten teknologioiden tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Kehitämme aktiivisesti omia työtapojamme ja rakennamme entistä sujuvampaa arkea yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme, että asiakkaamme voivat olla murehtimatta palkanlaskentaa ja keskittyä omaan työhönsä. Silloin me olemme tyytyväisiä.

Tavoitteemme on olla alamme mukavin työpaikka. Meillä jokainen asiantuntija on arvostettu omana itsenään. Vaalimme työntekijöitämme – he ovat tärkein kilpailuetumme rakentaessaan osaamisellaan ja asenteellaan asiakkaiden luottamusta meitä kohtaan. Siksi meille on tärkeää tarjota jatkuvasti myös kehittymismahdollisuuksia osaajillemme.

Hyvä tai paha, meidän tarinassamme kaikki saavat palkkansa. Oikein laskettuna. Ja aina pieni pilke silmäkulmassa.

 

Silta pähkinänkuoressa

Perustettu: 2001

Liikevaihto: 21 miljoonaa euroa (2021)

Toimipaikat: Helsinki, Turku, Tampere, Pieksämäki ja Tallinna

Henkilöstö: 300 asiantuntijaa

Olemme osa Administer-konsernia, joka koostuu viidestä asiantuntijatalosta:  Administer Oyj tarjoaa moderneja digitaalisen taloushallinnon palveluita, Adner Oy on keskittynyt suurasiakkaiden talousprosesseihin, Kuntalaskenta Oy:sta palvelee erityisesti kuntia ja yhteisöjä,  EmCe Solution Partner Oy  tuottaa talous- ja palkkahallinnon ohjelmistopalveluja ja Silta Oy tarjoaa puolestaan palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja. Konserni työllistää yli 600 taloushallinnon ammattilaista ja toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

Sillan toimintaperiaatteet

Sillan uudet toimintaperiaatteet ohjaavat arjen tekemistä ja varmistavat, että teemme oikeita asioita oikeilla tavoilla. Toimintaperiaatteet on työstetty yhdessä Sillan henkilöstön kanssa. 

Hyvä työntekijä- ja asiakaskokemus

Hyvän työntekijäkokemuksen rakentaminen on pitkä prosessi, mutta työ on nyt alkanut. Pyrimme löytämään tapoja motivoida ihmisiä ja varmistaa, että he viihtyvät Sillalla ja nauttivat työstään.

Viime kädessä kaiken toimintamme tavoitteena on onnistunut asiakaskokemus. Se syntyy monesta elementistä. Kivijalan muodostaa laadukas peruspalvelu, missä palkat maksetaan ajallaan ja oikein. Emme tyydy peruspalveluun vaan haluamme kehittää paitsi omaa toimialaamme myös asiakkaan prosesseja uudelle tasolle. Kumppanimme ovat sitoutuneita ja luotettavia, ja käyttämämme järjestelmät digitaalisten palvelujen kärkeä.

Operatiivinen erinomaisuus  – meillä ja asiakkaalla

Omat prosessimme tulee olla tarkkaan mietityt ja niitä pitää parantaa jatkuvasti. Avainroolissa ovat sekä ihmiset että järjestelmät. Onnistunut yhteistyö edellyttää myös, että ymmärrämme asiakkaan prosessit syvällisesti ja autamme asiakkaita toimimaan oikein. 

Jämäkkä ja yksilöä arvostava johtaminen

Läpi koko organisaation yksilötasolta johtotasolle jokainen johtaa omaa työtään ja palvelua, jota tarjoaa. Tulemme kiinnittämään huomiota esimiestyöhön, koska hyvällä henkilöjohtamisella saadaan paljon aikaan. Haluamme, että jokainen kokee työn mielekkääksi ja että jokaisen yksilölliset vahvuudet tulisivat huomioitua arjen työssä.

Rohkeus uudistaa, kokeilla ja tehdä valintoja

Työskentelemme Sillalla hyvin perusturvallisessa ympäristössä. Haluamme kannustaa ihmisiä rohkeasti kokeilemaan ja luomaan uutta toimintakulttuuria.Palkanlaskijan rooli muuttuu samalla tapaa kuin maailma ympärillämme, kun digitalisaation myötä syntyy uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Kun puolet ideoista ja luovista innovaatioista epäonnistuu, silloin olemme olleet riittävän rohkeita.

Kasvua valituilla palvelualueilla

Silta kasvaa, se on selvä. Kasvu on meille sekä sisäistä että ulkoista. Sisäisesti kasvamme parantamalla henkilöstön työntekijäkokemusta, osaamista ja tehostamalla toimintaprosesseja. Ulkoisesti kasvamme tuomalla asiakkaille uusia, palkkapalveluja tukevia lisäpalveluita ja tekemällä entistä tiiviimpää yhteistyötä kumppaneidemme kanssa.

Johtoryhmä

Kimmo Herranen
Kimmo Herranen
Toimitusjohtaja
Jussi Jaakkola
Jussi Jaakkola
Myyntijohtaja
Paula Kalli
Paula Kalli
Director, Business Unit
Mari Kankaanpää
Mari Kankaanpää
HR Business Partner
Riina Kosonen
Riina Kosonen
Head of Business IT
Toni Leppänen
Toni Leppänen
Head of Account Management
Suvi Pietilä
Suvi Pietilä
Business Controller
Tiina Terävä-Kilpi
Tiina Terävä-Kilpi
Director, Business Unit

Kumppaneitamme

Yhteistyökumppanimme ovat alansa edistyksellisimpiä toimijoita. Teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme.

cgi-logo

CGI

CGI:n palkka- ja HR-ratkaisut soveltuvat sekä yksityis- että julkissektorille ja erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Ratkaisun tukemana maksetaan jo 1,3 miljoonan suomalaisen palkat. CGI:lla on yli 30 vuoden kokemus palkanlaskentaohjelmien kehityksestä. Yritys kehittää järjestelmiään yhdessä asiakkaidensa kanssa.

mepco-logo

Accountor/Mepco

Accountor HR Solutions toimittaa Sillalle Mepcoa, Suomen suosituinta palkka- ja HR-ratkaisua. Mepco on moderni ja pitkälle automatisoitu ratkaisu vaativiin palkkahallinnon prosesseihin. Se voidaan liittää yhteen erilaisten HR-järjestelmien ja työaikaratkaisuiden kanssa.

castrensnellman-logo

Castrén & Snellman

Työsuhdejuridiikan palvelut tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Yhteistyön kautta Sillan asiakkaat saavat Suomen parhaan, työnantajien avustamiseen erikoistuneen työoikeuspalvelun tuen päivittäiseen työsuhdejuridiikkaan, työsuhdetta koskeviin riita- ja rikosasioihin, yt-neuvotteluihin sekä muihin työsuhdeasioihin.

hiq-logo

HiQ

HiQ Finland on erikoistunut vaativiin verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin ratkaisuihin, prosessi-integraatioon sekä laadunvarmistukseen. HiQ toimittaa Sillalle kokonaisia järjestelmiä tai järjestelmän osatoteutuksia sekä projektiammattilaisia.

Nepton-logo

Nepton

Nepton toimittaa Sillalle työajan ja henkilöstöhallinnan ratkaisuja. Yhtiö uudistaa työajanhallinnan prosessit helpoiksi, selkeiksi ja tehokkaiksi. Yhtiö toimittaa uudet työajanhallinnan ratkaisut yli sadalle yritykselle. Käyttäjämäärä lähenee jo 100 000 henkilöä.

sympa-logo

Sympa

SympaHR kokoaa organisaation HR-tiedon selkeäksi kokonaisuudeksi, ja se on helppo yhdistää muihin järjestelmiin. Sympa auttaa hyödyntämään dataa päätöksenteon tueksi ja minimoi henkilöstöhallinnon rutiinitehtävät.

visma-logo

Visma

Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja. M2:n avulla tehostetaan matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia. Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka tulkitsee myös työaikaa.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin