Hyvä asiakaskokemus ratkaisee

Yksilöllinen, innovatiivinen ja intohimolla toteutettu palvelumme huomioi yrityksesi työntekijät.

Asiakkaidemme tarinoita

 
DNA_pinkwhite_RGB_Original_Original

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennealan konserneista. Yksi DNA:n luottokumppaneista on Silta, joka hoitaa DNA:laisten palkanlaskennan. Sillan työ on kriittisen tärkeää; että palkat menevät oikein.

Lue lisää →
polygon-logo

Polygon on maailmanlaajuinen kiinteistövahinkojen asiantuntijayritys, jonka palvelut liittyvät kiinteistöjen vesi- ja palovahinkoihin sekä olosuhdehallintaan ja sisäilmapalveluihin. Vuonna 2020 Polygon Finlandin liikevaihto oli 34,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 303 henkilöä.

Lue lisää →
intrum_logo_rgb_black

Intrum halusi kehittää palkkahallintoa uudenaikaiseen suuntaan ja valita ulkoistettuun palkanlaskentaan kumppanin, jonka kanssa palkanlaskenta on helppoa ja vaivatonta. Näin päädyttiin Siltaan.

Lue lisää →
Paroc-logo

Sillan ja Parocin yhteistyö palkanlaskennan ulkoistuksen osalta alkoi vuonna 2016. Tällä hetkellä palvelukokonaisuuteen kuuluu asiakkaalle täysin paperittoman päivittäisen palkanlaskennan lisäksi myös erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia

Lue lisää →
kuehne-nagel-logo

Noin 82 000 logistiikan ammattilaista maailmanlaajuisesti työllistävä Kuehne+Nagel on tehnyt Sillan kanssa yhteistyötä palkkaulkoistuksessa, palkkapalveluissa sekä henkilöstöjohtamisen eri osa-alueilta.

Lue lisää →
inhan-tehtaat

Buster-veneistään tunnettu Inhan Tehtaat on tehostanut toimintojaan monella saralla, johon laskeutuu myös talous- ja palkanlaskentatoimintojen ulkoistaminen.

Lue lisää →
linde_logo_500x250-1

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Yhtiö palvelee monia eri toimialoja, kuten kemianteollisuutta ja jalostamoja, elintarvike- ja juomateollisuutta, terveydenhuoltoa sekä konepaja- että metalliteollisuutta.

Lue lisää →
TKM 4C 80 (1)

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Yhtiö valmistaa teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin.

Lue lisää →
Siemens_Gamesa_logo

Uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoava Siemens Gamesa solmi palkanlaskennan ulkoistussopimuksen Sillan kanssa lokakuussa 2019.

Lue lisää →

Meihin luottavat

 
abb-logo a-katsastus_white Albany_International_w logo-elis_ww NOKIA_rgb_k_valk Stadium_logo_white PVO_tunnus_vaaka_VALKOINEN-300dpi_(002) Cloetta-logo_white ramboll-logo_w Tamro_logo otava_logo_white ropo_logo_valko DNA_White cargotec-logo_white PostNord_wordmark_white kemira-logo-newwhite-margins Raisio_logo kotkamills-logo_w katsa-logo-voima recover-logo-white
Silta_eSimo_Animaatio_Fade

 

Mitä saisi olla? Tutustu palvelutarjontaamme

Silta tarjoaa vaivattomia palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluita 
yhdistäen älykkään analytiikan ja johtavan ammattitaidon.

Palvelumme

Ota meihin yhteyttä