Hyvä asiakaskokemus ratkaisee

Yksilöllinen, innovatiivinen ja intohimolla toteutettu palvelumme huomioi yrityksesi työntekijät.

Asiakkaidemme tarinoita

DNA_pinkwhite_RGB_Original_Original

DNA

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennealan konserneista. Yksi DNA:n luottokumppaneista on Silta, joka hoitaa DNA:laisten palkanlaskennan. Sillan työ on kriittisen tärkeää; että palkat menevät oikein.

polygon-logo

Polygon

Polygon on maailmanlaajuinen kiinteistövahinkojen asiantuntijayritys, jonka palvelut liittyvät kiinteistöjen vesi- ja palovahinkoihin sekä olosuhdehallintaan ja sisäilmapalveluihin. Vuonna 2020 Polygon Finlandin liikevaihto oli 34,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 303 henkilöä.

intrum_logo_rgb_black

Intrum

Intrum halusi kehittää palkkahallintoa uudenaikaiseen suuntaan ja valita ulkoistettuun palkanlaskentaan kumppanin, jonka kanssa palkanlaskenta on helppoa ja vaivatonta. Näin päädyttiin Siltaan. 

OC_PAROC_logo_RGB

Paroc Oy

Sillan ja Parocin yhteistyö palkanlaskennan ulkoistuksen osalta alkoi vuonna 2016. Tällä hetkellä palvelukokonaisuuteen kuuluu asiakkaalle täysin paperittoman päivittäisen palkanlaskennan lisäksi myös erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia

kuehne-nagel-logo

Kuehne+Nagel

Noin 82 000 logistiikan ammattilaista maailmanlaajuisesti työllistävä Kuehne+Nagel on tehnyt Sillan kanssa yhteistyötä palkkaulkoistuksessa, palkkapalveluissa sekä henkilöstöjohtamisen eri osa-alueilta. 

inhan-tehtaat

Inhan Tehtaat Oy

Buster-veneistään tunnettu Inhan Tehtaat on tehostanut toimintojaan monella saralla, johon laskeutuu myös talous- ja palkanlaskentatoimintojen ulkoistaminen. 

linde_logo_500x250

Linde

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Yhtiö palvelee monia eri toimialoja, kuten kemianteollisuutta ja jalostamoja, elintarvike- ja juomateollisuutta, terveydenhuoltoa sekä konepaja- että metalliteollisuutta.

TKM 4C 80 (1)

TKM TTT

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Yhtiö valmistaa teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin.

Siemens_Gamesa_logo

Siemens Gamesa

Uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoava Siemens Gamesa solmi palkanlaskennan ulkoistussopimuksen Sillan kanssa lokakuussa 2019.

Meihin luottavat:

abb-logo_w
a-katsastus_white
Albany_International_w
altia-logo
logo-elis_ww
cargotec-logo_white
Cloetta-logo_white
dna-logo_w
katsa-logo_w
kemira-logo-newwhite-margins
kotkamills-logo_w
Linde_logo_bw
NOKIA_rgb_k_valk
PostNord_wordmark_white
otava_logo_white
raisio-logo_w
ramboll-logo_w
recover-logo-white
ropo_logo_valko
Stadium_logo_white

Mitä saisi olla? Tutustu palvelutarjontaamme

Silta tarjoaa vaivattomia palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluita 
yhdistäen älykkään analytiikan ja johtavan ammattitaidon.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin