Konsultoivaa palkanlaskentaa kansainväliselle yritykselle

HubSpot Video

 

Essity tunnetaan ympäri maailmaa hygienia- ja terveystuotteiden tuottajana. Tämän globaalin yrityksen juuret Suomessa ulottuvat syvälle historiaan, aina 1800-luvun loppupuolelle asti, kun se tunnettiin Nokia Oyj:n nimellä.

– Suomalaisille kuluttajille Essityn tuotemerkit, kuten Lotus, Tork ja Nessu ovat varmasti tuttuja, kertoo Tiina Syrjänen, Essityn HR Administration specialist.

Kumppanuushenkinen yhteistyö

Silta on tärkeä kumppani Essitylle tarjoamalla kokonaisvaltaisia palkanlaskentapalveluita ja asiantuntijapalveluita.

Sillan kanssa yhteistyö on ollut tosi mahtavaa, se on alusta pitäen ollut kumppanuushenkistä. Keskustelemme tiiviisti, jopa päivittäin vähintään sähköpostimuodossa palkanlaskijoiden kanssa, ja se on ollut vaiherikasta ja mielenkiintoista yhteistyötä, Syrjänen kertoo.

Konsultointi apuna

Essity arvostaa sitä, kuinka herkällä korvalla Silta kuuntelee heidän tarpeitaan ja miettii parhaita ratkaisuja eri tilanteisiin. Heidän asiantuntemuksensa ei rajoitu vain palkanlaskentaan, vaan he pystyvät tarjoamaan konsultointipalveluita monilla eri osa-alueilla, kuten käytetyissä järjestelmissä, työehtosopimuksissa ja tulevaisuuden kehityskohteissa. Essity arvostaa sitä, kuinka herkällä korvalla Silta kuuntelee heidän tarpeitaan ja miettii parhaita ratkaisuja eri tilanteisiin.

Poikkeuksellisen korkeaa osaamista

Yhteistyön kulmakivenä on ollut Syrjäsen sanoin timanttinen palkkatiimi. Tämän tiimin ammattitaito ja sitoutuminen ovat olleet avainasemassa luomaan luottamusta ja vahvistamaan kumppanuutta.

– Ehdottomasti voin suositella Siltaa kaikille, jotka jaksavat vain kuunnella. Teollisuuden alan ja paperiteollisuuden alan osaaminen on siellä poikkeuksellisen korkealla, Syrjänen päättää.

Lue lisää palkkapalveluista

Ota meihin yhteyttä