Polygonin talous- ja HR-johtaja: Olen erityisen tyytyväinen rakentavaan yhteistyöhön

polygon-logo

Polygonin ja Sillan yhteistyö alkoi jo 2013, kun Polygonilla oli tarve löytää luotettava ja asiantunteva kumppani palkkahallinnon ja sen prosessien kehittämiseen.

Polygonin talous- ja HR-johtaja Marja Sarén Rämön mukaan heille on ollut tärkeää, että uudet käytännöt otetaan nopeasti käyttöön. Palkanlaskennan ulkoistus onkin tuonut Polygonille mukanaan laadukkaan palkkahallinnon ja jatkuvan prosessien kehitystyön.

– Voimme luottaa siihen, että palkkapussi- ja  laskelmat tulevat ajantasaisesti ja oikein työntekijöille.

Polygon on ollut erityisen tyytyväinen rakentavaan yhteistyöhön Sillan kanssa.

– Kahdeksan vuoden matkalle on toki mahtunut vaikeitakin hetkiä, mutta asiantuntijuudella ja ratkaisukeskeisellä asenteella olemme pystyneet kaikki ongelmat ratkomaan yhdessä, Sarén-Rämö painottaa.

Arvostan myös palkanlaskijoiden asiantuntijuutta ja ammattitaitoa. Meillä on ollut onni saada hyvät ja asiantuntevat palkanlaskijat, joiden palvelualttius on ollut todella loistava.

Säännöllisissä yhteistyö- ja seurantapalavereissa Silta tuo esiin uusia käytäntöjä, prosesseja ja ideoita, joilla sujuvoitetaan palkanlaskentaa.

– Palaverit ovat olleet todella hedelmällisiä, Sarén-Rämö kiittää.

Katso videolta Polygonin ajatukset yhteistyöstämme

Polygon on maailmanlaajuinen kiinteistövahinkojen asiantuntijayritys, jonka palvelut liittyvät kiinteistöjen vesi- ja palovahinkoihin sekä olosuhdehallintaan ja sisäilmapalveluihin. Vuonna 2020 Polygon Finlandin liikevaihto oli 34,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 303 henkilöä.

Haluatko tietää lisää Sillan palkkapalveluista?

Lue lisää palkkapalveluista

Ota meihin yhteyttä