Paroc: Sujuvaa palkanlaskennan arkea

OC_PAROC_logo_RGB

”Sillan tarjoama palkanlaskennan kokonaisuus takaa työntekijöillemme oikea-aikaisen palkanmaksun. HR:n näkökulmasta palkkojen ulkoistaminen Sillalle mahdollistaa minulle aikaa keskittyä henkilöstöasioiden kehittämiseen. Erilaisten rutiinitehtävien pyörittämisen annan mielelläni palkanlaskenta-ammattilaisten hoitoon” , toteaa Parocin HR Manager Juha Nurminen.

Sillan ja Parocin yhteistyö palkanlaskennan ulkoistuksen osalta alkoi vuonna 2016. Tällä hetkellä palvelukokonaisuuteen kuuluu asiakkaalle täysin paperittoman päivittäisen palkanlaskennan lisäksi myös erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia: sekä Parocin omia järjestelmiä että Sillan valikoimiin kuuluvia palkanlaskennan esijärjestelmiä. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet palveluiden ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Parhaillaan on menossa uuden työajanhallintajärjestelmän käyttöönotto ja liittymien rakentaminen palkkajärjestelmään.

Sillasta asiantunteva ja nopea apu arjen kysymyksiin

”Silta on luotettava kumppani, jonka palkkatiimin kanssa on helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Oman meilini täyttyessä voin ohjata kysymykset Sillan asiantuntijoille, joilta saan nopeasti vastaukset kysymyksiini. Myös projektien toteutuksissa olemme onnistuneet yhdessä Sillan projektitiimin kanssa. Kaiken kaikkiaan tuttu tiimi ja palkkayhteyshenkilöt tuntuvat olevan kuin osa omaa henkilökuntaamme”, Nurminen kuvailee arjen yhteistyötä.
”On ollut ilo seurata asiakkuuden jatkuvaa kehittymistä ja palkanlaskennan prosessien tehostumista molemmin puolin. Parocin kanssa voimme toteuttaa uusia strategisia linjauksiamme: yhdessä tehden, rohkeus uudistua, arvostus toisiamme kohtaan, työniloa kaikille ja kokemuksia kohtaamisissa”, kuvailee yhteistyöstä Sillassa vastaava Collaboration Manager Sari Parviainen.
”Voin todeta, että arkemme rullaa oikein sujuvasti ja olemme erittäin tyytyväisiä Siltaan palkkahallinnon kumppaninamme. Voin vilpittömästi suositella Sillan ulkoistuspalveluja muillekin yrityksille”, Juha Nurminen summaa.

Paroc Group Oy

  • PAROC® valmistaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. 
  • PAROC®-tuotteet valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä.
  • Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. 
  • PAROC® on osa Owens Corning -konsernia.
Lisätietoja: www.paroc.fi

Ota yhteyttä myyntiin

Omat palkat ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tästä.