Älä eksy arjen haasteisiin, ulkoista palkkahallinto Siltaan

 

Tuntuuko siltä, että olet eksyksissä? Jokainen polku näyttää samalta ja jokainen suunta tuntuu yhtä oikealta ja väärältä. Palkkahallinnon maailma voi joskus tuntua sokkeloiselta, erityisesti ilman kokenutta opasta.

Aivan kuten oikea reitti metsässä, hyvin järjestetty palkkahallinto varmistaa, että yrityksesi resurssit käytetään tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia oikeasta suunnasta. Älä siis eksy arjen haasteisiin, vaan testaa miltä 2020-luvun kumppanuus tuntuu.

Silta on suomalainen palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys, jonka kautta yli 100.000 suomalaista saa palkkansa luotettavasti ja täsmällisesti tililleen joka kuukausi.

Ylivertainen palkkapalvelu rakennetaan yhdessä.

Milloin palkanlaskennan ulkoistaminen voi tuoda helpotusta liiketoimintaan?

 
Ydinliiketoiminnan
kehitys

Haluatte keskittyä voimakkaammin ydinliiketoimintanne kehittämiseen tai pienentää tukitoimintojen osuutta kiinteissä kustannuksissa.

PALkanlaskennan
päivitys

Palkanlaskennan prosessit kaipaavat päivittämistä, mikä edellyttäisi myös uusia järjestelmäinvestointeja ja vahvaa sisäistä osaamista.

Dataan pohjautuva
kehittäminen

Haluatte hyödyntää liiketoimintapäätöstenne tukena henkilöstödataa sekä kehittää kokonaisvaltaisesti HR:ää ja palkanlaskentaa.

Muutokset
henkilöstössä

Nykyiset palkanlaskijat ovat siirtymässä talon sisällä muihin tehtäviin, vaihtavat työpaikkaa tai ovat jäämässä eläkkeelle.

HEnkilöstöriskien
PIenentäminen

Yrityksenne haluaa pienentää palkanlaskentaan liittyviä henkilöstöriskejä ulkoistamalla osan tai kaikki toiminnot asiantuntijalle.


Hyvä kumppanuus ratkaisee

Silta Polygon Sub optimoitu v2_2-thumb
Silta DNA
Silta Essity

alykas_palkanlaskenta_opas_1200x627

 

Menestykseen ei ole oikopolkua.
Mutta sinne vie siltoja.