Palkkajärjestelmät, HR-järjestelmät ja työaikajärjestelmät

Sillalla on pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen suomalaisten yritysten yleisimmistä palkka-, HR- ja työaikajärjestelmistä.

Miten valita juuri omaan yritykseen sopiva palkka- tai HR-järjestelmä? Palkanlaskennan asiakkaanamme Sillan osaajat ovat automaattisesti toteuttamassa juuri teidän yrityksellenne sopivaa järjestelmävalintaa. 

Konsultoimme myös erillisinä projekteina yrityksiä, jotka ovat esimerkiksi vaihtamassa järjestelmästä toiseen tai haluavat tehostaa sisäisiä prosessejaan.

Palkkajärjestelmä sujuvoittaa arkea

Moderni palkkajärjestelmä helpottaa perustehtävänsä – työntekijöiden palkanmaksun – lisäksi lukuisia hallinnollisia tehtäviä, kuten viranomaisilmoitusten tekemistä tulorekisteriin, verokorttitietojen suorasiirtoa Verohallinnosta VeroAPIn välityksellä ja esimerkiksi muiden järjestelmien integrointia palkkahallintoon. Järjestelmät tuottavat dataa helposti raportoitavassa muodossa johdon päätöksenteon tueksi. Palkkajärjestelmiin voidaan esimerkiksi sisällyttää parametrejä, jotka nopeuttavat yksityiskohtaisten TESien tulkintaa.

Palkkajärjestelmä itsessään parantaa, mutta ei vielä täysin varmista palkanlaskennan virheettömyyttä. Tästä syystä Silta rakentaa käytännössä aina asiakkailleen data quality -tarkistuspisteitä, joilla inhimilliset virheet saadaan nopeasti kiinni ja laadussa päästään mahdollisimman lähelle 100 %:ia. Sillan integraatiopalveluilla palkkajärjestelmä saadaan keskustelemaan tarvittaessa yrityksen minkä tahansa muiden järjestelmien kanssa.

Sillan osaamis- ja palveluvalikoimaan kuuluvat seuraavat palkkajärjestelmät:

 • Mepco
 • CGI Palkat
 • Fenix
 • Cloudator

Mikäli etsit pelkkää järjestelmää, niin tutustu konserniyhtiömme EmCen palkkahallinnon järjestelmään.

Sopivan palkkajärjestelmän valinta ei ole vaikeaa, kun käytät apuna asiantuntijaa.  

silta_www-kuvitus_hr02

 

Simo mobiiilisovellus tuo palkkatiedot työntekijän puhelimeen

Simo on Sillan kehittämä älypuhelinsovellus, josta työntekijät löytävät ajantasaisesti kaikki keskeiset palkkatietonsa. Simon kautta työntekijä voi välittää tärkeitä dokumentteja suoraan palkanlaskentaan helposti ja tietoturvallisesti ja vähentää samalla yrityksen oman HR:n hallinnollista työkuormaa.

Lue lisää Simo-sovelluksesta.

HR-järjestelmällä hallinnoit dokumentteja

HR-järjestelmä auttaa yritystä hallinnoimaan henkilöstöön liittyvää dokumentaatiota. HR-järjestelmästä löytyvät tyypillisesti yrityksen kaikki lakisääteiset suunnitelmat sekä kehityskeskustelut, työsopimukset ja osaamisprofiilit. HR-järjestelmää käyttämällä työntekijöiden henkilötietojen käsittely tapahtuu aina GDPR-asetusten mukaisesti. 

HR-järjestelmästä voidaan tuottaa myös raportteja ja dataa, kuten palkka- ja sairaspoissatilastoja strategisen HR:n ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Integraatioiden kautta HR-data siirtyy automaattisesti esimerkiksi palkkajärjestelmään. 

Sillalta saat asiantuntemusta mm. seuraavista HR-järjestelmistä:

 • Sympa HR
 • Mepco HR
 • CGI HR
 • Workday-integraatiot 
 • Success Factors -integraatio

Miten valita sopiva HR-järjestelmä juuri teidän tarpeisiin?

Lue lisää täältä tai jätä asiantuntijoillemme yhteydenottopyyntö – he auttavat mielellään!

Työaikajärjestelmät aika- ja paikkariippumattomasti

Lakisääteinen työajanseuranta onnistuu tänä päivänä perinteisten leimauslaitteiden lisäksi aika- ja paikkariippumattomilla sovelluksilla. Myös työajan kohdentaminen eri työlajeille tai projekteille on entistä helpompaa ja integraatiorajapinnat yleisimpiin palkkajärjestelmiin löytyvät valmiina. 

Silta tarjoaa osaamista mm. seuraavista työajanseurantajärjestelmistä:

 • Nepton
 • CGI Tuntilehti
 • Flexim-integraatiot
 • Quinyx-integraatiot
 • Jotbar-integraatiot
 • Tiima
 • Esmikko-integraatiot

Ratkaisemme integraatio-ongelmat

Prosessien automatisoinnin näkökulmasta on keskeistä saada yrityksen tärkeimmät järjestelmät keskustelemaan keskenään. Sillan käyttämä integraatioalusta Frends on kustannustehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla saamme datan liikkumaan käytännössä minkä tahansa järjestelmien välillä asiakkaan valitsemalla syklillä. 

Haluatko kuulla lisää? 

silta_www-kuvitus_palkkajarjestelma

 

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin

Aiheeseen liittyvät palvelut

analytiikka-small

HR-analytiikka

Analyysin avulla autetaan johtoa tekemään harkittuja tietoon pohjautuvia päätöksiä. Vain tiedon pohjalta tehdyt toimenpiteet onnistuvat – ja seuranta on helppoa HR-analytiikan avulla. HR-analytiikka on dynaaminen työkalu, joka näyttää aina viimeisimmän tilanteen.

konsultointi-small

Konsultointi

Henkilöstö- ja palkkahallinnon konsultointi tähtää liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksellisuuden parantamiseen. Tiedämme alan parhaat käytännöt, annamme analyysin kokonaisuudesta sekä yksityiskohtaiset kehittämistoimenpiteet. Kokeneilla asiantuntijoillamme on kokemusta lähes kaikista alan järjestelmistä.

palkkapalvelut

Palkkapalvelut

Palkanlaskennan ulkoistus säästää henkilöresursseja ja varmistaa laadun. Osaava asiantuntij pitää huolen, että palkat ja viranomaisilmoitukset hoituvat automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

12.02.21

Data talteen asiakastapaamisista

Koronapandemian aikana moni huomasi, että palkanlaskennan ulkoistus ei olekaan riskin ottamista vaan riskin jakamista, kirjoittaa Sillan...

22.07.20

Helppokäyttöinen mobiilipalkka kulkee aina mukana

Sillan mobiilipalkkapalvelu Simo on kerännyt pelkästään viimeisen puolen vuoden aikana noin 1000 uutta käyttäjää joka kuukausi. Suosion taustalla...