Palkkajärjestelmät, HR-järjestelmät ja työaikajärjestelmät

Sillalla on pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen suomalaisten yritysten yleisimmistä palkka-, HR- ja työaikajärjestelmistä.

Ota yhteyttä ja kysyy lisää

Miten valita juuri omaan yritykseen sopiva palkka- tai HR-järjestelmä? 

Palkanlaskennan asiakkaanamme Sillan osaajat ovat automaattisesti toteuttamassa juuri teidän yrityksellenne sopivaa järjestelmävalintaa.

Konsultoimme myös erillisinä projekteina yrityksiä, jotka ovat esimerkiksi vaihtamassa järjestelmästä toiseen tai haluavat tehostaa sisäisiä prosessejaan.

 

Palkkajärjestelmä sujuvoittaa arkea

Moderni palkkajärjestelmä helpottaa perustehtävänsä – työntekijöiden palkanmaksun – lisäksi lukuisia hallinnollisia tehtäviä, kuten viranomaisilmoitusten tekemistä tulorekisteriin, verokorttitietojen suorasiirtoa Verohallinnosta VeroAPIn välityksellä ja esimerkiksi muiden järjestelmien integrointia palkkahallintoon. Järjestelmät tuottavat dataa helposti raportoitavassa muodossa johdon päätöksenteon tueksi. Palkkajärjestelmiin voidaan esimerkiksi sisällyttää parametrejä, jotka nopeuttavat yksityiskohtaisten TESien tulkintaa.

Palkkajärjestelmä itsessään parantaa, mutta ei vielä täysin varmista palkanlaskennan virheettömyyttä. Tästä syystä Silta rakentaa käytännössä aina asiakkailleen data quality -tarkistuspisteitä, joilla inhimilliset virheet saadaan nopeasti kiinni ja laadussa päästään mahdollisimman lähelle 100 %:ia. Sillan integraatiopalveluilla palkkajärjestelmä saadaan keskustelemaan tarvittaessa yrityksen minkä tahansa muiden järjestelmien kanssa.

Sillan osaamis- ja palveluvalikoimaan kuuluvat seuraavat palkkajärjestelmät:

Sillan osaamis- ja palveluvalikoimaan kuuluvat
seuraavat palkkajärjestelmät:
 • CGI Palkat
 • Fenix
 • Mepco
 • EmCe

CGI Palkat on Sillan pääjärjestelmä palkanlaskennassa. CGI:n järjestelmillä lasketaan noin puolet suomalaisten palkoista. CGI on Sillan strateginen kumppani palkanlaskennassa.

Mikäli haluat keskustella pelkästä palkkajärjestelmästä, niin myyntiimme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa tarpeenne mukaisesti.

Sopivan palkkajärjestelmän valinta ei ole vaikeaa, kun käytät apuna asiantuntijaa.

Ota yhteyttä
Silta-Teknologiat-Järjestelmät_Palkkajärjestelmä
Silta_eSimo_Animaatio_Fade

 

Simo mobiilisovellus tuo palkkatiedot työntekijän puhelimeen

Simo on Sillan kehittämä älypuhelinsovellus, josta työntekijät löytävät ajantasaisesti kaikki keskeiset palkkatietonsa. Simon kautta työntekijä voi välittää tärkeitä dokumentteja suoraan palkanlaskentaan helposti ja tietoturvallisesti ja vähentää samalla yrityksen oman HR:n hallinnollista työkuormaa.

Lue lisää Simo-sovelluksesta

HR-järjestelmällä hallinnoit dokumentteja

HR-järjestelmä auttaa yritystä hallinnoimaan henkilöstöön liittyvää dokumentaatiota. HR-järjestelmästä löytyvät tyypillisesti yrityksen kaikki lakisääteiset suunnitelmat sekä kehityskeskustelut, työsopimukset ja osaamisprofiilit. HR-järjestelmää käyttämällä työntekijöiden henkilötietojen käsittely tapahtuu aina GDPR-asetusten mukaisesti. 

HR-järjestelmästä voidaan tuottaa myös raportteja ja dataa, kuten palkka- ja sairaspoissatilastoja strategisen HR:n ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Integraatioiden kautta HR-data siirtyy automaattisesti esimerkiksi palkkajärjestelmään. 

Sillalta saat asiantuntemusta mm. seuraavista HR-järjestelmistä:
 • CGI HR
 • Sympa HR
 • Mepco HR
 • Workday-integraatiot
 • Success Factors -integraatio
Miten valita sopiva HR-järjestelmä juuri teidän tarpeisiin?

Lue lisää täältä tai jätä asiantuntijoillemme yhteydenottopyyntö – he auttavat mielellään!

Ota yhteyttä
Silta-Teknologiat-Järjestelmät-Dokumenttien-Hallinta

Työaikajärjestelmät aika- ja paikkariippumattomasti

Lakisääteinen työajanseuranta onnistuu tänä päivänä perinteisten leimauslaitteiden lisäksi aika- ja paikkariippumattomilla sovelluksilla. Myös työajan kohdentaminen eri työlajeille tai projekteille on entistä helpompaa ja integraatiorajapinnat yleisimpiin palkkajärjestelmiin löytyvät valmiina. 

Silta tarjoaa osaamista mm. seuraavista työajanseurantajärjestelmistä:
 • CGI Tuntilehti
 • CGI Ajanhallinta
 • Nepton
 • Flexim-integraatiot
 • Quinyx-integraatiot
 • Jotbar-integraatiot
 • Tiima
 • Esmikko-integraatiot
Ota yhteyttä
Silta-Teknologiat-Järjestelmät_Paikkariippumattomuus

Ratkaisemme integraatio-ongelmat

Prosessien automatisoinnin näkökulmasta on keskeistä saada yrityksen tärkeimmät järjestelmät keskustelemaan keskenään. Sillan käyttämä integraatioalusta Frends on kustannustehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla saamme datan liikkumaan käytännössä minkä tahansa järjestelmien välillä asiakkaan valitsemalla syklillä. 

Ota yhteyttä
Silta-Teknologiat-Järjestelmät-Integraatio-ongelmat

Ota yhteyttä myyntiin

Omat palkat ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tästä.

 

Aiheeseen liittyvät palvelut