DNA luottaa Sillan palkan-laskentapalveluihin

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennealan konserneista. Jo 15 vuotta DNA:n henkilöstöjohtajana toiminut Marko Rissanen on nähnyt ICT-alan ylä- ja alamäet, ja kertoo myös oppineensa näinä vuosina tuntemaan DNA:n yrityksenä erittäin hyvin.

– DNA:n yksi strateginen tavoite on olla erinomainen työpaikka. Kaiken taustalla on se, miten me onnistumme rakentamaan työkulttuurin. Maailman, jossa työntekijät voivat hyvin ja ovat motivoituneita. Me teemme itse paljon, ja lisäksi meillä on hyviä kumppaneita, Rissanen kertoo.

Kriittinen kumppani

Yksi DNA:n luottokumppaneista on Silta, joka hoitaa DNA:laisten palkanlaskennan. Rissasen mukaan Sillan työ on kriittisen tärkeää; että palkat menevät oikein.

"Simo-sovellus on hyvä esimerkki. Hyvin simppeli, laadukas applikaatio jonka avulla DNA:laiset näkevät helposti palkka- ja verotietonsa. Tämä helpottaa palkkahallinnon tiimin työtaakkaa huomattavasti, Rissanen kiittelee.

DNA:n ja Sillan rajapinnassa yhteyshenkilönä toimii Mona Väisänen. Väisänen toimii DNA:lla palkkahallinnon asiantuntijana. Väisänen tietää kokemuksesta, että näin ison työntekijämäärän palkkojen laskeminen ei ole yhden yön homma.

– Minulle onnistunut palkanlaskenta on kaikki kaikessa. Olen koko työurani tehnyt ainoastaan palkkojen parissa, Väisänen hymyilee.

Hiotut prosessit

– Yhteistyö Sillan kanssa toimii todella hyvin. Olen ollut tyytyväinen palveluun. Prosesseja hiotaan, ja niistä tehdään parempia, ihan kuin meillä täällä DNA:llakin, Väisänen jatkaa.

Väisäsen mukaan erityisen hyvää Sillan kanssa toimimisessa on se, että siellä keskitytään selkeästi yhteen kokonaisuuteen kerralla. Asiat tehdään hallitusti ja jo aloittaessa tiedetään mihin lopputulokseen halutaan päästä.

– Palkkojen kanssa pitää ehkä olla tarkempana kuin monien muiden asioiden. Se, että palkat menevät maksuun oikea-aikaisesti ja oikean suuruisena, on kaiken A ja O, Väisänen päättää.

Lue lisää palkkapalveluista

Ota yhteyttä myyntiin

Omat palkat ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tästä.