1 minuutin luku

Ihan Simona!

Ihan Simona!

Elämänlaatuni parani heti sen jälkeen, kun latasin Simo-äpin puhelimeen. Nyt palkkalaskelma löytyy puhelimesta – jes!

Enää ei tarvitse mapittaa palkkakuitteja kansioon tai kirjautua verkkopankkiin. Tarkemmin sanottuna en ole koskaan mapittanut palkkalaskelmia tai käynyt verkkopankissa tarkistamassa, onko palkka maksettu oikein. Noh, jos ihan umpirehellisiä ollaan, en edes tiedä, miten löydän palkkalaskelmani verkkopankista.

Joka kerta, kun puhelin on ilmoittanut, että palkka on tullut, olen katsonut sen saman tien Simosta – siis puhelimesta. Minusta paljastuikin melkein oikea kirjanpitäjä. Siellä ne palkkakuitit ovat siistissä järjestyksessä, ja saan lähettyä laskelman nopsasti meilillä Kelaan peedeeäffinä.

Pitkä paini verokarhun kanssa on nyt ohi. Simo nimittäin ilmoittaa ennakkoon, kun verokorttini tuloraja on täyttymässä. Verokarhun mätkyt olen välttänyt ihan helposti – mutta myös palautukset.

Eikä tässä vielä kaikki! Painoin kaasujalkaa liian raskaasti ja ylinopeussakko siitä tuli. Olin ymmärtänyt, että sen verran alhaisesta ylinopeudesta selviäisi huomautuksella. En selvinnyt, vaan selvitin tuloni nopeasti poliisille Simolla ja ihan simona.

(PS. Mistä löytäisin sellaisen puhelinsovelluksen, joka selvittäisi elämän tarkoituksen?)

Jos sinäkin haluat parantaa elämänlaatuasi, ota yhteyttä Siltaan!