KTM Kimmo Herranen on nimitetty Silta Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2021 alkaen

KTM Kimmo Herranen on nimitetty Silta Oy:n toimitusjohtajaksi 1.12.2021 alkaen

Kimmo Herranen (2)

Kimmo on aloittanut työuransa vuonna 1998 suuryrityksistä, ollen aluksi Nokiassa ja Radiolinjassa. Tämän vaiheen jälkeen hän oli kasvattamassa Administeria kymmenen hengen yhtiöstä usean sadan työntekijän konserniksi 2005-2018. Viimeisen vajaan kuuden vuoden aikana hän on toiminut konsulttina ja johtajana mm. OP Ryhmän uusissa liiketoiminnoissa, I S Mäkisellä ja Golf Centerissä.

Kimmon vahvuusalueisiin kuuluu optimistisuus, empaattisuus, innovatiivisuus, ratkaisuhakuisuus, luotettavuus ja nopeus. Monipuolinen työkokemus useilta eri toimialoilta, kaikista yrityskokoluokista ja Administerin tuntemus antavat hyvän pohjan toimitusjohtajuudelle.

”Silta on oman toimialansa johtavia yrityksiä. Meillä on hyvä maine ja tunnettuus, olemme arvostettu yritys. Minun tehtäväni on varmistaa, että näin on myös tulevaisuudessa.” Kimmo sanoo. Tärkeimpinä tehtävinään hän näkee kasvumahdollisuuksien löytämisen ja toiminnan jatkuvan kehittämisen yhdessä koko henkilöstön kanssa. ”Arvon tuottaminen asiakkaille ja sen kasvattaminen ohjaa kaikkea tekemistämme”. Kimmo toteaa.

Sillan toimitusjohtajana Kimmo Herranen kuuluu myös Administer-konsernin johtoryhmään.