Me olemme Silta

Silta on Suomen johtava henkilöstön ja palkkapalveluiden asiantuntija, jonka kautta maksetaan yli 100 000 suomalaisen palkat.

 

Olemme asiakkaidemme luottokumppani ja sparraaja. Autamme asiakkaita laajasti HR-kentän eri asiantuntemusta vaativissa tehtävissä, kuten raportoinnissa ja henkilöstöjohtamisessa ja niiden kehittämisessä. Palkkahallinnosta kertyvän datan jalostamme hyötykäyttöön asiakkaillemme tuottavan liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiantuntemuksessamme yhdistyy laaja-alainen ymmärrys työelämän kehittämisestä ja vahva osaaminen noin sadasta työehtosopimuksesta. Kehitämme yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa heidän liiketoimintansa tuloksellisuutta, kannattavuutta ja kilpailukykyisyyttä.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja hyvään johtamiseen, koska työn ja osaamisen korkea laatu on meille keskeinen toimintaamme ohjaava mittari. Silta on osa Administer-konsernia.

Silta pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 2001
  • Liikevaihto: 21 miljoonaa euroa (2019)
  • Toimipaikat: Helsinki, Turku, Tampere, Pieksämäki ja Tallinna
  • Henkilöstö: 300 asiantuntijaa

Sillan toimintaperiaatteet

Sillan uudet toimintaperiaatteet ohjaavat arjen tekemistä ja varmistavat, että teemme oikeita asioita oikeilla tavoilla. Toimintaperiaatteet on työstetty yhdessä Sillan henkilöstön kanssa. 

Hyvä työntekijä- ja asiakaskokemus

Hyvän työntekijäkokemuksen rakentaminen on pitkä prosessi, mutta työ on nyt alkanut. Pyrimme löytämään tapoja motivoida ihmisiä ja varmistaa, että he viihtyvät Sillalla ja nauttivat työstään.

Viime kädessä kaiken toimintamme tavoitteena on onnistunut asiakaskokemus. Se syntyy monesta elementistä. Kivijalan muodostaa laadukas peruspalvelu, missä palkat maksetaan ajallaan ja oikein. Emme tyydy peruspalveluun vaan haluamme kehittää paitsi omaa toimialaamme myös asiakkaan prosesseja uudelle tasolle. Kumppanimme ovat sitoutuneita ja luotettavia, ja käyttämämme järjestelmät digitaalisten palvelujen kärkeä.

Operatiivinen erinomaisuus  – meillä ja asiakkaalla

Omat prosessimme tulee olla tarkkaan mietityt ja niitä pitää parantaa jatkuvasti. Avainroolissa ovat sekä ihmiset että järjestelmät. Onnistunut yhteistyö edellyttää myös, että ymmärrämme asiakkaan prosessit syvällisesti ja autamme asiakkaita toimimaan oikein. 

Jämäkkä ja yksilöä arvostava johtaminen

Läpi koko organisaation yksilötasolta johtotasolle jokainen johtaa omaa työtään ja palvelua, jota tarjoaa. Tulemme kiinnittämään huomiota esimiestyöhön, koska hyvällä henkilöjohtamisella saadaan paljon aikaan. Haluamme, että jokainen kokee työn mielekkääksi ja että jokaisen yksilölliset vahvuudet tulisivat huomioitua arjen työssä.

Rohkeus uudistaa, kokeilla ja tehdä valintoja

Työskentelemme Sillalla hyvin perusturvallisessa ympäristössä. Haluamme kannustaa ihmisiä rohkeasti kokeilemaan ja luomaan uutta toimintakulttuuria.Palkanlaskijan rooli muuttuu samalla tapaa kuin maailma ympärillämme, kun digitalisaation myötä syntyy uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Kun puolet ideoista ja luovista innovaatioista epäonnistuu, silloin olemme olleet riittävän rohkeita.

Kasvua valituilla palvelualueilla

Silta kasvaa, se on selvä. Kasvu on meille sekä sisäistä että ulkoista. Sisäisesti kasvamme parantamalla henkilöstön työntekijäkokemusta, osaamista ja tehostamalla toimintaprosesseja. Ulkoisesti kasvamme tuomalla asiakkaille uusia, palkkapalveluja tukevia lisäpalveluita ja tekemällä entistä tiiviimpää yhteistyötä kumppaneidemme kanssa.

Johtoryhmä

Evi Fihlman-Kosonen
Evi Fihlman-Kosonen
Business controller
Janne Knuutinen
Janne Knuutinen
Myyntijohtaja
Kirsi Komppa-Oksman
Kirsi Komppa-Oksman
CIO Administer Group Services
Kati Paulin
Kati Paulin
Toimitusjohtaja
Laura Poikkimäki
Laura Poikkimäki
Johtaja, liiketoimintaratkaisut ja laatu
Outi Tenhola-Matilainen
Outi Tenhola-Matilainen
Group CHRO

Kumppaneitamme

Yhteistyökumppanimme ovat alansa edistyksellisimpiä toimijoita. Teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme.

cgi-logo

CGI

CGI:n palkka- ja HR-ratkaisut soveltuvat sekä yksityis- että julkissektorille ja erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Ratkaisun tukemana maksetaan jo 1,3 miljoonan suomalaisen palkat. CGI:lla on yli 30 vuoden kokemus palkanlaskentaohjelmien kehityksestä. Yritys kehittää järjestelmiään yhdessä asiakkaidensa kanssa.

mepco-logo

Accountor/Mepco

Accountor HR Solutions toimittaa Sillalle Mepcoa, Suomen suosituinta palkka- ja HR-ratkaisua. Mepco on moderni ja pitkälle automatisoitu ratkaisu vaativiin palkkahallinnon prosesseihin. Se voidaan liittää yhteen erilaisten HR-järjestelmien ja työaikaratkaisuiden kanssa.

castrensnellman-logo

Castrén & Snellman

Työsuhdejuridiikan palvelut tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Yhteistyön kautta Sillan asiakkaat saavat Suomen parhaan, työnantajien avustamiseen erikoistuneen työoikeuspalvelun tuen päivittäiseen työsuhdejuridiikkaan, työsuhdetta koskeviin riita- ja rikosasioihin, yt-neuvotteluihin sekä muihin työsuhdeasioihin.

hiq-logo

HiQ

HiQ Finland on erikoistunut vaativiin verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin ratkaisuihin, prosessi-integraatioon sekä laadunvarmistukseen. HiQ toimittaa Sillalle kokonaisia järjestelmiä tai järjestelmän osatoteutuksia sekä projektiammattilaisia.

Nepton-logo

Nepton

Nepton toimittaa Sillalle työajan ja henkilöstöhallinnan ratkaisuja. Yhtiö uudistaa työajanhallinnan prosessit helpoiksi, selkeiksi ja tehokkaiksi. Yhtiö toimittaa uudet työajanhallinnan ratkaisut yli sadalle yritykselle. Käyttäjämäärä lähenee jo 100 000 henkilöä.

sympa-logo

Sympa

SympaHR kokoaa organisaation HR-tiedon selkeäksi kokonaisuudeksi, ja se on helppo yhdistää muihin järjestelmiin. Sympa auttaa hyödyntämään dataa päätöksenteon tueksi ja minimoi henkilöstöhallinnon rutiinitehtävät.

valamis-logo

Valamis

Valamis on älykkään automaation edelläkävijä, jolta löytyy vahvaa osaamista myös digitaalisessa oppimisessa. Yhtiö tunnetaan laadukkaasta designistaan ja vahvasta teknisestä osaamisestaan.

visma-logo

Visma

Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja. M2:n avulla tehostetaan matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia. Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka tulkitsee myös työaikaa.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin