Me olemme Silta

Silta on Suomen johtava henkilöstön ja palkkapalveluiden asiantuntija, jonka kautta maksetaan yli 100 000 suomalaisen palkat.

 

Olemme asiakkaidemme luottokumppani ja sparraaja. Autamme asiakkaita laajasti HR-kentän eri asiantuntemusta vaativissa tehtävissä, kuten raportoinnissa ja henkilöstöjohtamisessa ja niiden kehittämisessä. Palkkahallinnosta kertyvän datan jalostamme hyötykäyttöön asiakkaillemme tuottavan liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiantuntemuksessamme yhdistyy laaja-alainen ymmärrys työelämän kehittämisestä ja vahva osaaminen noin sadasta työehtosopimuksesta. Kehitämme yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa heidän liiketoimintansa tuloksellisuutta, kannattavuutta ja kilpailukykyisyyttä.

Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja hyvään johtamiseen, koska työn ja osaamisen korkea laatu on meille keskeinen toimintaamme ohjaava mittari. Silta on osa Administer-konsernia.

Silta pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 2001
  • Liikevaihto: 19,5 miljoonaa euroa (2018)
  • Toimipaikat: Helsinki, Turku, Tampere, Pieksämäki ja Tallinna
  • Henkilöstö: 300 asiantuntijaa

Toimintaperiaatteemme

Siltalaisten päivittäistä työtä ohjaavat viisi käytännön toimintaperiaatetta.

Työn ilo

Työn ilo syntyy yhdessä onnistumisesta, menestymisen ilosta ja kouluttautumisesta.

Vastuullisuus

Siltalaisille työn laadun ja toimintatapojen parantaminen on osa vastuullisuutta. Ymmärrämme vastuumme asiakastietojen käsittelyssä ja kaikessa sidosryhmätyössä. Strateginen vastuullisuus on meille sekä asioiden fiksua hoitamista että uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämistä.

Uteliaisuus

Uteliaisuus on uuden oppimista, ennakkoluulottomuutta, halua kehittää ja kehittyä.

Talentti

Asiakkaan tyytyväisyys on talentille ylpeyden aihe. Olemme ylpeitä myös kaverin onnistumisesta ja oman osaamisen jatkuvasta kehittymisestä.

Luottamus

Uskomme jokaisen siltalaisen potentiaaliin ja sitoutumiseen työn tavoitteiden saavuttamiseen. Arvostamme ja vaalimme luottamukseen perustuvaa kumppanuutta ja empatiaa.

Johtoryhmä

Evi Fihlman-Kosonen
Evi Fihlman-Kosonen
Business controller
Päivi Holappa
Päivi Holappa
Asiakaspalvelujohtaja
Janne Knuutinen
Janne Knuutinen
Myyntijohtaja
Kirsi Komppa-Oksman
Kirsi Komppa-Oksman
CIO Administer Group Services
Kati Paulin
Kati Paulin
Toimitusjohtaja
Laura Poikkimäki
Laura Poikkimäki
Johtaja, liiketoimintaratkaisut ja laatu
Outi Tenhola-Matilainen
Group CHRO

Kumppaneitamme

Yhteistyökumppanimme ovat alansa edistyksellisimpiä toimijoita. Teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme.

cgi-logo

CGI

CGI:n palkka- ja HR-ratkaisut soveltuvat sekä yksityis- että julkissektorille ja erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Ratkaisun tukemana maksetaan jo 1,3 miljoonan suomalaisen palkat. CGI:lla on yli 30 vuoden kokemus palkanlaskentaohjelmien kehityksestä. Yritys kehittää järjestelmiään yhdessä asiakkaidensa kanssa.

mepco-logo

Accountor/Mepco

Accountor HR Solutions toimittaa Sillalle Mepcoa, Suomen suosituinta palkka- ja HR-ratkaisua. Mepco on moderni ja pitkälle automatisoitu ratkaisu vaativiin palkkahallinnon prosesseihin. Se voidaan liittää yhteen erilaisten HR-järjestelmien ja työaikaratkaisuiden kanssa.

castrensnellman-logo

Castrén & Snellman

Työsuhdejuridiikan palvelut tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Yhteistyön kautta Sillan asiakkaat saavat Suomen parhaan, työnantajien avustamiseen erikoistuneen työoikeuspalvelun tuen päivittäiseen työsuhdejuridiikkaan, työsuhdetta koskeviin riita- ja rikosasioihin, yt-neuvotteluihin sekä muihin työsuhdeasioihin.

hiq-logo

HiQ

HiQ Finland on erikoistunut vaativiin verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin ratkaisuihin, prosessi-integraatioon sekä laadunvarmistukseen. HiQ toimittaa Sillalle kokonaisia järjestelmiä tai järjestelmän osatoteutuksia sekä projektiammattilaisia.

Nepton-logo

Nepton

Nepton toimittaa Sillalle työajan ja henkilöstöhallinnan ratkaisuja. Yhtiö uudistaa työajanhallinnan prosessit helpoiksi, selkeiksi ja tehokkaiksi. Yhtiö toimittaa uudet työajanhallinnan ratkaisut yli sadalle yritykselle. Käyttäjämäärä lähenee jo 100 000 henkilöä.

sympa-logo

Sympa

SympaHR kokoaa organisaation HR-tiedon selkeäksi kokonaisuudeksi, ja se on helppo yhdistää muihin järjestelmiin. Sympa auttaa hyödyntämään dataa päätöksenteon tueksi ja minimoi henkilöstöhallinnon rutiinitehtävät.

valamis-logo

Valamis

Valamis on älykkään automaation edelläkävijä, jolta löytyy vahvaa osaamista myös digitaalisessa oppimisessa. Yhtiö tunnetaan laadukkaasta designistaan ja vahvasta teknisestä osaamisestaan.

visma-logo

Visma

Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja. M2:n avulla tehostetaan matka- ja kululaskutuksen käsittelyprosessia. Tiima on työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan tarkoitettu tehokas työkalu, joka tulkitsee myös työaikaa.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin