Olemme edistyksellinen työelämän asiantuntija.

Olemme johdon, HR:n ja esimiesten aito kumppani.

Asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja toimintatapaamme kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoimintalähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstötuottavuuden parantamisessa.

Vankka osaamisemme noin sadasta työehtosopimuksesta, laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.  Sitoudumme  asiakkaidemme palveluiden kehittämiseen kannattavasti ja kilpailukykyisesti.  Korkea laatu on meille keskeinen toimintaamme ohjaava mittari. Autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintansa tuloksellisuutta.

Silta on perustettu vuonna 2001. Henkilöstössämme on noin 300 asiantuntijaa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 19,5 miljoonaa euroa. Silta Oy toimii itsenäisenä tytäryhtiönä osana Administer-konsernia.

Olemme osa Administer-konsernia

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayhtiö Administer osti Sillan koko osakekannan kesäkuussa 2018. Silta Oy on tytäryhtiönä osa Administer-konsernia, mutta se toimii omalla nimellään ja brändillään.

Administer on vuonna 1985 perustettu kotimainen perheyritys. Kattavasti taloushallinnon palveluja tarjoavan konsernin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja konsernilla on 400 työntekijää. Yrityskaupan myötä Sillan ja Administerin yhteenlaskettu liikevaihto on vuonna 2018 arviolta noin 50 miljoonaa euroa ja työntekijöiden lukumäärä lähes 700. 

administer_logo_2018

 

Kumppaneitamme

Palvelemme asiakkaitamme yhteistyössä alan parhaimpien toimittajien kanssa. Palkkajärjestelmänämme on valittavissa joko CGI:n tai Mepcon järjestelmät. Työsuhdejuridiikan palvelua tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat Sympa, Visma, IBM, Valamis Oy, Cut-e ja Nepton.

 

CGI

CGI toimii järjestelmätoimittajanamme ja partnerinamme palkkaulkoistuksissa. Luotamme CGI:n palkka- ja HR-järjestelmäosaamiseen ja kehitämme edelleen yhdessä toimintaamme. Pyrimme hyödyntämään toistemme osaamista myös henkilöstöprosesseihin ja muihin HR-palveluihin liittyvissä asioissa. Lisätietoja: www.cgi.fi

MEPCO

Mepco toimii toisena HR- ja palkkajärjestelmätoimittajanamme. Mepcon kanssa tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palkka- ja HR-ratkaisua. Mepco HRM kattaa yhteenliitetyt ohjelmistot tiedonkeruuseen, palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon, rekrytointiin ja raportointiin. Lisätietoja https://www.accountor.com/fi/finland/mepco-ratkaisut

castren

Työsuhdejuridiikan palvelun tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Sillan työsuhdejuridiikan palvelu neuvoo asiakasta erilaisissa tulkinnoissa, haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa sekä varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhdeasioissa.www.castren.fi

Johtoryhmä

Kati Paulin
Kati Paulin Toimitusjohtaja
040 536 0223 kati.paulin@silta.fi

Katin pitkä Silta-ura on mahdollistanut liiketoiminnan seuraamista useasta eri näkökulmasta. Identiteetin vahvistuminen, ydinliiketoimintaa tukevat lisätuotteet, omistajamuutos yms. ovat muuttaneet Siltaa viime vuosina ja tässä muutoksessa Kati on saanut myös itse olla mukana ja kasvaa. Katin vapaa-aika menee liikuntaan, sekä lasten ja omiin harrastuksiin. Aikaa löytyy myös matkustamiseen sekä mökkeilyyn.

Petri Luurila
Petri Luurila IT- ja digijohtaja
040 057 1008 petri.luurila@silta.fi

Uudet teknologiat ovat Petrille se kaikkein kiinnostavin juttu, oli sitten kyseessä robotiikan hyödyntäminen tai mobiilipalkkamme. Vapaa-aikana Petri nauttii perhe-elämästä mm. mökkeillen. Petri on edelleen HPK:n suuri fani – ja yksi omistajista. Toimistolle kaikki ovatkin kuulleet Petrin tarinan HPK:n voitonjuhlista vuonna….

Janne Knuutinen Silta Oy
Janne Knuutinen Myyntijohtaja
040 184 6543 janne.knuutinen@silta.fi

Janne on touhunnut myynnin parissa yli 20 vuotta. Menestymisessä häntä on auttanut toimialasta riippumatta asiantuntijoiden hyödyntäminen ja tekemällä oppii -meininki. Sillan huippuasiantuntijat takaavat menestymisen myös tulevaisuudessa. Motivoivinta myyntityössä on, kun potentiaalisen asiakkaan luottamus on saavutettu ja asiakas sanoo ”kyllä”. Vapaa-aikana Janne viihtyy eri joukkueurheilulajien parissa pelaillen ja valmentaen. Jäljelle jäävän vapaa-ajan hän saa helposti kulumaan perheensä kokkina.

Päivi Holappa Asiakaspalvelujohtaja
040 678 7646 paivi.holappa@silta.fi

Päivillä on liki 20 vuoden kokemus ulkoistetuista palkka- ja HR-palveluista. Hän on nähnyt toimialan kehittymisen entistä automatisoidummaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi. Päivi kokee, että asiakkaat luottavat asiantuntemukseen ja toivovat kumppanilta kokonaisvaltaista palvelua, jota yhdessä kehitetään. Työpäivät Päivi nollaa hot joogassa tai kuntosalilla. Päivi harrastaa myös matkailua aina silloin, kun työ antaa siihen mahdollisuuden.

Piia_Tuliniemi
Piia Tuliniemi HR Manager
040 759 0207 piia.tuliniemi@silta.fi

Piialla on pitkä kokemus palkka- ja HR-alalta asiantuntijana sekä esimiestehtävistä. Työn tekeminen on murroksessa ja sen tuomat vaateet henkilöstön osaamiselle ovat myös muuttuneet. Teknologian tuomat mittaristot ovat tuoneet paljon dataa ja analytiikkaa työelämään. HR:n keskeinen tehtävä on edelleen huomioida ihminen numeroiden taustalla. Vapaa-ajalla Piia ulkoilee ja harrastaa oman hevosen kanssa kouluratsastusta. Kesällä vietetään aikaa mökillä saaristossa.

Niklas_Sundström
Niklas Sundström Business controller
040 522 1632 niklas.sundstrom@silta.fi

Taloushallinto on näköalapaikka yrityksen liiketoiminnan seuraamiseen. Niklas on toiminut vuosia taloushallinnossa eli yrityksen ytimessä. Sisäinen laskenta, raportointi ja taloushallinnon kiemurat ovat Niklakselle tuttuja juttuja. Vapaa-aikansa Niklas viettää perheensä kanssa. Työpäivän rasitukset taklataan pois mielestä kaukalossa ja äänikirjojen parissa. Rauhoittumiseen paras paikka on saaristossa telttailu.