Olemme edistyksellinen työelämän asiantuntija.

Olemme johdon, HR:n ja esimiesten aito kumppani.

Asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja toimintatapaamme kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, liiketoimintalähtöisessä HR:n uudistamisessa sekä henkilöstötuottavuuden parantamisessa.

Vankka osaamisemme noin 90:stä työehtosopimuksesta, laaja-alainen työelämän tuntemus ja erinomainen luotettavuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden asiakkaan hyödynnettäväksi.  Sitoudumme  asiakkaidemme palveluiden kehittämiseen kannattavasti ja kilpailukykyisesti.  Korkea laatu on meille keskeinen toimintaamme ohjaava mittari. Autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintansa tuloksellisuutta.

Silta on perustettu vuonna 2001. Henkilöstössämme on noin 270 asiantuntijaa. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 19,4 miljoonaa euroa. Pääomistajiamme ovat Sentica Partners Oy:n rahastot.

Kumppaneita

Palvelemme asiakkaitamme yhteistyössä alan parhaimpien toimittajien kanssa. Palkkajärjestelmänämme on valittavissa joko CGI:n tai Mepcon järjestelmät. Työsuhdejuridiikan palvelua tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa.

Muita yhteistyökumppaneitamme ovat Sympa, Visma, IBM, Arcusys, Cut-e, Nepton ja Numeron.

CGI

CGI toimii järjestelmätoimittajanamme ja partnerinamme palkkaulkoistuksissa. Luotamme CGI:n palkka- ja HR-järjestelmäosaamiseen ja kehitämme edelleen yhdessä toimintaamme. Pyrimme hyödyntämään toistemme osaamista myös henkilöstöprosesseihin ja muihin HR-palveluihin liittyvissä asioissa. Lisätietoja: www.cgi.fi

MEPCO

Mepco toimii toisena HR- ja palkkajärjestelmätoimittajanamme. Mepcon kanssa tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palkka- ja HR-ratkaisua. Mepco HRM kattaa yhteenliitetyt ohjelmistot tiedonkeruuseen, palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon, rekrytointiin ja raportointiin. Lisätietoja www.mepco.fi

castren

Työsuhdejuridiikan palvelun tarjoamme yhteistyössä Castrén & Snellmanin kanssa. Sillan työsuhdejuridiikan palvelu neuvoo asiakasta erilaisissa tulkinnoissa, haastavissa työoikeudellisissa tilanteissa sekä varmistaa lakisääteisten velvoitteiden toteutumisen työsuhdeasioissa.www.castren.fi

Johtoryhmä

Tatu Tulokas
Tatu Tulokas Toimitusjohtaja
050 393 5073 tatu.tulokas@silta.fi

Tatun intohimona on ihmisten tuloksellinen johtaminen ja kaikenlainen urheilu. Tatu rakentaa kovaa vauhtia Sillasta entistä kilpailukykyisempää yritystä ja aitoa business partneria - ihmisten voimavarojen oikeanlaisen hyödyntämisen keinoin. Vapaa-aikanaan Tatu juoksee ja toimii lasten ja nuorten urheilussa taustajoukoissa.

Jaana Hagelin
Jaana Hagelin HR-johtaja
040 779 6763 jaana.hagelin@silta.fi

Jaana rakastaa kirjoja ja lukemista – sekä ihmisiä. Jaanan motto onkin: work hard and be nice to people ja hän suhtautuu työhönsä todellisella intohimolla. Jaana haluaa rakentaa Sillasta huippuammattilaisten työpaikan. Työn ulkopuolella Jaana viihtyy Hangossa, ulkoillen ja paikkakunnan tapahtumista nauttien.

Kati Paulin
Kati Paulin Talousjohtaja
040 536 0223 kati.paulin@silta.fi

Katilla on takanaan pitkä Silta-ura. Kati toimiikin usein ”tulkkina”, asiakkaan HR:lle tai taloudelle, esim. jakaen parhaita käytäntöjä toimintatavoista. Kati on todellinen multitaskaaja, jolla langat pysyvät hyvin käsissä. Työajan ulkopuolella Katin aika menee poikien harrastustoiminnassa ja lapsiperhearjen pyörityksessä. Katin intohimona ovat myös remontointi ja sisustaminen, puutarhanhoito sekä ruuanlaitto.

Petri Luurila
Petri Luurila IT- ja digijohtaja
0400 571 008 petri.luurila@silta.fi

Uudet teknologiat ovat Petrille se kaikkein kiinnostavin juttu, oli sitten kyseessä robotiikan hyödyntäminen tai mobiilipalkkamme. Vapaa-aikana Petri nauttii perhe-elämästä mm. mökkeillen. Petri on edelleen HPK:n suuri fani – ja yksi omistajista. Toimistolle kaikki ovatkin kuulleet Petrin tarinan HPK:n voitonjuhlista vuonna….

Janne Knuutinen Silta Oy
Janne Knuutinen Myyntijohtaja
040 1846 543 janne.knuutinen@silta.fi

Janne on touhunnut myynnin parissa yli 20 vuotta. Menestymisessä häntä on auttanut toimialasta riippumatta asiantuntijoiden hyödyntäminen ja tekemällä oppii -meininki. Sillan huippuasiantuntijat takaavat menestymisen myös tulevaisuudessa. Motivoivinta myyntityössä on, kun potentiaalisen asiakkaan luottamus on saavutettu ja asiakas sanoo ”kyllä”. Vapaa-aikana Janne viihtyy eri joukkueurheilulajien parissa pelaillen ja valmentaen. Jäljelle jäävän vapaa-ajan hän saa helposti kulumaan perheensä kokkina.

Hallitus & Omistajuus

Christer Niemi

Hallituksen puheenjohtaja
Sentica Partners Oy

Tuija Soanjärvi

Hallituksen jäsen
Halllitusammattilainen

Jussi Tolvanen

Hallituksen jäsen
Johtaja, Microsoft Oy

Virva Vesanen

Hallituksen jäsen
Sentica Partners Oy

Olli Väätäinen

Hallituksen jäsen
Toimitusjohtaja, Solteq Oyj

Sentica Partners Oy:n hallinoimat rahastot

noin 85,4%

Muut

noin 14,6%