1 minuutin luku

Sillassa on kansainvälisiä asiakkaita ja kollegoita – Fleur tekee töitä Tallinnassa

Sillassa on kansainvälisiä asiakkaita ja kollegoita – Fleur tekee töitä Tallinnassa

Fleur Jõgi työskentelee Administer-konserniin kuuluvan Sillan Tallinnan toimipisteessä keskitetyissä palveluissa manager-tehtävissä. Fleur on ollut Sillan palveluksessa jo reilut kahdeksan vuotta. Hän hakeutui töihin Siltaan, koska Suomen suurimpana palkkahallintoa tarjoavana yrityksenä Silta on suuri ja kiinnostava brändi. Hänen mukaansa Silta hyödyntää kehittynyttä teknologiaa edelläkävijän elkein ja datan mahdollisuudet nähdään yrityksessä hyvin. Administer-konsernin listauduttua Helsingin pörssiin Nasdaqin First North -listalle kohosi Fleurin ylpeys työpaikasta entisestään.

Fleur_Silta

Myös Sillan suomalaisuus kiinnosti: Fleur haluaa tehdä töitä suomea puhuvissa työyhteisöissä kielitaidon ylläpitämiseksi. Ennen Siltaa hän oli töissä kahdessa muussa suomalaistaustaisessa yrityksessä. Valintaansa hän on ollut oikein tyytyväinen, siitä kertoo pitkä työhistoriakin talossa. Ja myös toisinpäin: työnantaja ja kollegat ovat olleet Fleuriin tyytyväisiä. Hänet palkittiin tänä vuonna hyvän palveluasenteen ansiosta ylivertaisena asiakaspalvelijana.

Minulle on tärkeätä se, että työssä oppii joka päivä jotain uutta. Konsernissamme hyödynnetään teknologiaa monin eri tavoin, ja meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä teknologian kehittäminen ja sen lisääntyminen aitiopaikalta, Fleur sanoo.

Tallinnan toimistossa tuotetaan konsernille mm. palkka-, matkalasku-, maksuliikenne- ja kirjanpitopalveluja sekä hoidetaan muutamia kansanvälisiä asiakkuuksia, joilla on toimintaa Virossa. Fleur toimii Sillan pääkirjanpitäjänä ja hän on myös mukana koko konsernin taloushallintotiimissä.

Tallinnan toimistossa työskentelee 6 henkilöä ja sillä on kiinteä toimitila toimistohotellissa, mutta Fleur kertoo, että koronan myötä etätyöt tulivat jäädäkseen. Työt hoituvat erinomaisesti kotitoimistoissa ja toimipisteelle kokoonnutaan säännöllisesti yhteisiin tapaamisiin, toimistoaamiaisille ja myös tekemään töitä tehokkaasti yhdessä.

Fleur kehuu toimistonsa yhteishenkeä erinomaiseksi.

Nauru raikuu meillä päivittäin, olimme sitten toimistolla tai etäpisteillä. Yhdessä on hyvä tehdä töitä, ja se näkyy luottamuksena. Erilaisia työtehtäviä tehdessä tiimin saumaton yhteistyö myös korostuu, kuin tehtäviä on paljon, mutta tiimi on pieni.

Fleur on todella tyytyväinen myös konsernin Virossa tarjottaviin työsuhde-etuihin, esimerkiksi virike-etuun ja työterveyshuoltoon.

Fleur on yhden lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen isoäiti ja isoäitiys onkin hänelle kaikki kaikessa. Tärkeä sija elämässä on myös taiteella ja kulttuurilla, teatterista kuvataiteeseen. Fleur kertoo, että hänen elämänsä ja ajattelutapansa muuttuivat merkittävästi yhden taidenäyttelyn ansiosta: uusekspressionistinen, graffiteista aloittaneen yhdysvaltalaisen Jean-Michel Basquiatin näyttely Pariisissa teki häneen suuren vaikutuksen.