8.2.2022 14:52

Silta Neste Oyj:n palkkahallintokumppaniksi

Silta Oy on solminut monivuotisen sopimuksen Neste Oyj:n palkkapalveluiden toimittamisesta 1.4.2022 alkaen. Silta tarjoaa Nesteelle kokonaisvaltaisen ulkoistetun palkkapalvelun. Sopimuksen yhteydessä kuusi palkka-asiantuntijaa Nesteen palkkapalveluista siirtyy liikkeen luovutuksella Silta Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kumppanuuden myötä Nesteen palkkajärjestelmä korvataan uudella ja tehokkaalla ratkaisulla. Valitsemalla asiakkaan tarpeisiin parhaiten vastaavan järjestelmän Silta huolehtii myös siitä, että hallinnolliset tehtävät kuten viranomaisilmoitukset ja raportointi sujuvat luotettavasti ja ajallaan. Silta tuo yhteen siirtyvien työntekijöiden kokemuksen, Suomen suurimman palkkapalveluyhtiön laajan asiantuntemuksen ja modernin teknologian mahdollisuudet ja vie näin Nesteen palkkahallinnon uudelle tasolle.

”Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia Nesteen asiakkuudesta ja teemme parhaamme, jotta kumppanuudesta tulee menestyksekäs. Samalla toivotamme tervetulleeksi joukkoomme kuusi raudanlujaa palkkahallinnon ammattilaista. Palkkahallinto kehittyy jatkuvasti, ja Nesteen kaltaiset asiakkaat ovat keskiössä tässä kehityksessä. Konsernitasolla tämä yhteistyö vahvistaa edelleen vankkaa asemaamme energia-alan talous- ja palkkahallinnon asiantuntevana toimijana”, sanoo Silta Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

"Nesteen Suomen henkilöstön palkkapalveluiden kehittämistoimia on arvioitu muun muassa palveluprosessin laadun ja luotettavuuden sekä järjestelmäratkaisujen näkökulmasta. Parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui yhteistyömalli Sillan kanssa", kertoo Nesteen Miia Lehmuskoski, Vice President, HR Excellence.

Lisätietoja:

Kimmo Herranen

Toimitusjohtaja

Silta Oy

kimmo.herranen@silta.fi

+358 50 560 6322

 

Miia Lehmuskoski

Vice President, HR Excellence

Neste Oyj

miia.lehmuskoski@neste.com

+358 50 458 9590

 

Silta Oy on osa Administer-konsernia, joka listautui Helsingin pörssiin vuoden 2021 lopussa. Konserni koostuu viidestä asiantuntijayrityksestä: Silta Oy tarjoaa palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja, Administer Oyj tarjoaa moderneja digitaalisen taloushallinnon palveluita, Adner Oy on keskittynyt suurasiakkaiden talousprosesseihin, Kuntalaskenta Oy palvelee erityisesti kuntia ja yhteisöjä, EmCe Solution Partner Oy tuottaa talous- ja palkkahallinnon ohjelmistopalveluja ja Yrittäjän Polku Oy tarjoaa kevytyrittäjäpalveluita. Konserni työllistää yli 600 taloushallinnon ammattilaista ja toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

Administer Group - uutiset