Hyvä asiakaskokemus ratkaisee

Yksilöllinen, innovatiivinen ja intohimolla toteutettu palvelumme huomioi yrityksesi työntekijät. 

Asiakkaidemme tarinoita

 

DNA_pinkwhite_RGB_Original_Original

DNA

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennealan konserneista. Yksi DNA:n luottokumppaneista on Silta, joka hoitaa DNA:laisten palkanlaskennan. Sillan työ on kriittisen tärkeää; että palkat menevät oikein.

polygon-logo

Polygon

Polygon on maailmanlaajuinen kiinteistövahinkojen asiantuntijayritys, jonka palvelut liittyvät kiinteistöjen vesi- ja palovahinkoihin sekä olosuhdehallintaan ja sisäilmapalveluihin. Vuonna 2020 Polygon Finlandin liikevaihto oli 34,4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti 303 henkilöä.

intrum_logo_rgb_black

Intrum

Intrum halusi kehittää palkkahallintoa uudenaikaiseen suuntaan ja valita ulkoistettuun palkanlaskentaan kumppanin, jonka kanssa palkanlaskenta on helppoa ja vaivatonta. Näin päädyttiin Siltaan. 

Paroc Oy

Paroc Oy

Sillan ja Parocin yhteistyö palkanlaskennan ulkoistuksen osalta alkoi vuonna 2016. Tällä hetkellä palvelukokonaisuuteen kuuluu asiakkaalle täysin paperittoman päivittäisen palkanlaskennan lisäksi myös erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia

kuehne-nagel-logo

Kuehne+Nagel

Noin 82 000 logistiikan ammattilaista maailmanlaajuisesti työllistävä Kuehne+Nagel on tehnyt Sillan kanssa yhteistyötä palkkaulkoistuksessa, palkkapalveluissa sekä henkilöstöjohtamisen eri osa-alueilta. 

inhan-tehtaat

Inhan Tehtaat Oy

Buster-veneistään tunnettu Inhan Tehtaat on tehostanut toimintojaan monella saralla, johon laskeutuu myös talous- ja palkanlaskentatoimintojen ulkoistaminen. 

linde_logo_2000px

Linde

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Yhtiö palvelee monia eri toimialoja, kuten kemianteollisuutta ja jalostamoja, elintarvike- ja juomateollisuutta, terveydenhuoltoa sekä konepaja- että metalliteollisuutta.

TKM TTT logo

TKM TTT

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Yhtiö valmistaa teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin.

Siemens_Gamesa_logo

Siemens Gamesa

Uusiutuvan energian ratkaisuja tarjoava Siemens Gamesa solmi palkanlaskennan ulkoistussopimuksen Sillan kanssa lokakuussa 2019.

Meihin luottavat:

abb-logo_w
a-katsastus_white
Albany_International_w
altia-logo
Berendsen_part_of_Elis_white
cargotec-logo_white
Cloetta-logo_white
dna-logo_w
katsa-logo_w
kemira-logo-newwhite-margins
kotkamills-logo_w
Linde_logo_bw
nokia-logo_w
otava_logo_white
PostNord_wordmark_white
raisio-logo_w
ramboll-logo_w
recover-logo-white
ropo_logo_valko
intrum_logo_rgb_white-1
Stadium_logo_white

Mitä saisi olla? Tutustu palvelutarjontaamme

Silta tarjoaa vaivattomia palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluita 
yhdistäen älykkään analytiikan ja johtavan ammattitaidon.

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä meihin